Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Инаку, brace yourself. Moar sarcasm intolerance is cummin' xD

Малку е за таквите ко нас, се` тоа шо не троши по 100+ еура на вечер во кафана треба казнени да јаде, на шо личи тоа...
А не дека не се обидувам...да го пронајдам порталот кој ќе ме однесе во таа димензија...:zelen
Where`s the Tardis коа ти треба (:|

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Малку е за таквите ко нас, се` тоа шо не троши по 100+ еура на вечер во кафана треба казнени да јаде, на шо личи тоа...
А не дека не се обидувам...да го пронајдам порталот кој ќе ме однесе во таа димензија...:zelen
Where`s the Tardis коа ти треба (:|
Абе алооооо .. нели те здоболи ногата. Аман од тебе веќе !

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Пак ме пријавија? :zelen
Понекогаш може и да претерам ама се` е тоа во интерес на дискусијата, го напаѓам ставот а не членот кој постира, there is a difference. :)
Немам ништо против луѓето на кои им реплицирам.
Членот на кој веројатно алудираш, in all his glory почна да го врти муабетот на лично ниво:wub
Па не би рекла дека е така,го напаѓаш и членот и ставот. Ствот нормално да го напаѓаш,затоа што не сите мислиме и се согласуваме за исто.

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
@Outrider @existence i tretiov padobranec neka se tagne sam (hug)
ubavo e covek da ve cita kako ogovarate kako devojcinjaza, dobro e sto vi davam povod za diskusija :igra

Inaku ni se navrediv ni upativ navreda, zatoa nit sum te prijavil, nit nekogas nekogo ... moderator si , proveri si :nerd

Prodolzete so diskusijata, moze ke resite uste nekoj problem :zelen

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
@Outrider @existence i tretiov padobranec neka se tagne sam (hug)
ubavo e covek da ve cita kako ogovarate kako devojcinjaza, dobro e sto vi davam povod za diskusija :igra

Inaku ni se navrediv ni upativ navreda, zatoa nit sum te prijavil, nit nekogas nekogo ... moderator si , proveri si :nerd

Prodolzete so diskusijata, moze ke resite uste nekoj problem :zelen
Ќе научиш со тек на време да ме тагнеш, без гајле.

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
@alf
Цитирам:
"Пусто его,цел живот против него војуваме,а еден момент е доволен за да му робуваме.
Дај им све од себе,нека се наситат"

Не им давам.Не на таков дрзок начин.
А што се однесува до егото..
Си го хранам кога е потребно.Не гледам зошто не би?
Без "здраво" его не би можеле да опстанеме во денешницава.
Лена,егото го затекна секој оној кој е роден во денешнината,бидејќи самото општество темелите ги постави токму на него,постанувајќи " бог " на секоја индивидуа.
Не постои здраво или болно его,сигурно мислеше на здрав или болен ум,а тоа не е исто.
Сепак умот е тој што на престолот егото ќе го седне и нему ќе му служи.

А оние што грабаат да присвојат,нема да се разликуваат од оние сакаат да зачуваат.

Пушти ги,продолжи да твориш без да го седнеш егото на престолот.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: malo