Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ај кога веќе уште сте кај темата, мене ме мачи друго, да знам насловот како да стои, пошто доста честа грешка е...tween или twin?
Каков наслов? Каква тема?

Edit> сеа гледам дека темата имала tweensouls. Со оглед на тоа што се збори за сродни души, најверојатно twin.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Нека е егоценртично... Јас сметам дека не е во ред тука да ја споделам и затоа крај на муабетот. На форумот има секакви луге, има и такви кои би прочитале се од љубопитност, а истите никогаш не би посегнале по таква книга во некоја друга околност.
Лично познавам луге кои што забегале од такви книги, фала богу не било трајно.
Книгата може да биде и повеке од корисна ако се има предзнаење во таа област и сметам дека само тие со тоа предзнаење се способни да ја разберат.
Изгледа дека ти уствари и незнаеш која е таа книга,а на форумов колку и да има како велиш ти "секакви"луѓе,нема такви забегани кои ако ја прочитаат ке им делува лошо,ако за тоа се секираш,гарантирам.Од љубопитност и ја би ја отворила книгата,ама имам многу книги така отворено па после трета страна ја "џиткам".

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Ај кога веќе уште сте кај темата, мене ме мачи друго, да знам насловот како да стои, пошто доста честа грешка е...tween или twin?
Грешка е,мешам со герм.ама знаев дека ти ќе реагираш па затоа оставив :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пусто его,цел живот против него војуваме,а еден момент е доволен за да му робуваме. :(
Дај им све од себе,нека се наситат

Финтата е да го впрегнеш егото да работи за тебе а не ти за него, ако си успеал во тоа, сподели со нас овде шо и како :zelen

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
@alf
Цитирам:
"Пусто его,цел живот против него војуваме,а еден момент е доволен за да му робуваме.
Дај им све од себе,нека се наситат"

Не им давам.Не на таков дрзок начин.
А што се однесува до егото..
Си го хранам кога е потребно.Не гледам зошто не би?
Без "здраво" его не би можеле да опстанеме во денешницава.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
@Outrider припази малку со јавните саркастични надвреди,ти се обраќаат со брат а ти со што стигнеш се служиш да го омаловажиш соговорникот поради спротивно мислење од твоето.

Пак ме пријавија? :zelen
Понекогаш може и да претерам ама се` е тоа во интерес на дискусијата, го напаѓам ставот а не членот кој постира, there is a difference. :)
Немам ништо против луѓето на кои им реплицирам.

Брат, со ова ми потврди дека немаш ни 2мин работен стаж...

Членот на кој веројатно алудираш, in all his glory почна да го врти муабетот на лично ниво:wub

Последна промена:

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Така ти е кога не се дружиме со келнерки кои млатат по 600+ еура бакшиш, кој ни е криф...
И кога не знаете телепатија да користите. Замисли, да знаеш да користиш телепатија, може си twin soul со @existence

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Инаку за хунзите ако се навредил некој, not my fault, тоа е официјална државна политика, со државни пари од буџетот на РМ беше довлечкан кралот на Хунзите од Пакистан со свитата, му беа покриени сите трошоци и беше најавена изградба на дворец во с.Паљурци каде што ќе живеел `потомокот` на Александар Велики.

http://www.ereporter.com.mk/mk-mk/Details.aspx?Title=14905

Како на особа која националноста не ја даунлодирала на време, мене ми е бескрајно забавно сето тоа. Без разлика дали е усташа, четник, татар, цинцар, циган, арнаут или вонземјанин.:)