Недовербата е првиот знак дека нештото треба да заврши.незнам стварно од каде би бил проблемот во мене? барав само искреност и почит...меѓутоа чим мислиш така тогаш посоветувај ме што да правам?
Недовербата е првиот знак дека нештото треба да заврши.незнам стварно од каде би бил проблемот во мене? барав само искреност и почит...меѓутоа чим мислиш така тогаш посоветувај ме што да правам?
A што ако те советува нешто и излезе дека не е така ко што те советувал? Ќе го бараш за да го скршиш? Pls say yesнезнам стварно од каде би бил проблемот во мене? барав само искреност и почит...меѓутоа чим мислиш така тогаш посоветувај ме што да правам?
незнам стварно од каде би бил проблемот во мене? барав само искреност и почит...меѓутоа чим мислиш така тогаш посоветувај ме што да правам?
почнав да ја следам на секој можен начин
Важи. Поштовање се искажува на многу начини.дека се гледа со бившиот...она уствари се гледа ама не се муваат...кажува од поштовање
Да,но би сакала да најдам начин со моето однесување да го придобијамЕ тоа болдираното. Сама си кажа.
Прво исфрли го хороскопот и се` што си прочитала од хороскопот од својот живот.Да,но би сакала да најдам начин со моето однесување да го придобијам
И од кога ви го направила тоа,после што?Прво исфрли го хороскопот и се` што си прочитала од хороскопот од својот живот.
Најди начин да го придобиеш со твоето однесување. Јави му се, излегувајте, дружете се, зборувајте... што знам што сакате да правите за да се запознаете поубаво.И од кога ви го направила тоа,после што?
Се знаеме многу добро дури и повеќе отколку што треба можеби.Проблемот е што многу пати ми рекол дека за него сум посебна и дека со мене се чувствува најубаво и после некое време како да се осеќа крив за тоа што го рекол па почнува со ладното однесување.И после пак истото па истото па истото...Најди начин да го придобиеш со твоето однесување. Јави му се, излегувајте, дружете се, зборувајте... што знам што сакате да правите за да се запознаете поубаво.
Може да ти каже и дека си Ариевска крв ако сака. Не дека е многу тешко да кажеш „Ти си ми посебна, со тебе се чувствувам најубаво.“Се знаеме многу добро дури и повеќе отколку што треба можеби.Проблемот е што многу пати ми рекол дека за него сум посебна и дека со мене се чувствува најубаво и после некое време како да се осеќа крив за тоа што го рекол па почнува со ладното однесување.И после пак истото па истото па истото...
Не е дека само го кажува туку и го покажува...а можеби и е само добар глумец )Може да ти каже и дека си Ариевска крв ако сака. Не дека е многу тешко да кажеш „Ти си ми посебна, со тебе се чувствувам најубаво.“