Љубовни проблеми

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
незнам стварно од каде би бил проблемот во мене? барав само искреност и почит...меѓутоа чим мислиш така тогаш посоветувај ме што да правам?
Недовербата е првиот знак дека нештото треба да заврши.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
незнам стварно од каде би бил проблемот во мене? барав само искреност и почит...меѓутоа чим мислиш така тогаш посоветувај ме што да правам?
A што ако те советува нешто и излезе дека не е така ко што те советувал? Ќе го бараш за да го скршиш? Pls say yes (nod)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
почнав да ја следам на секој можен начин
(shake)
Несигурен, посесивен и веројатно, ноу офенс, лесно запалив карактер, не оди во комбинација со отракан ловец на такви наивни карактери.
дека се гледа со бившиот...она уствари се гледа ама не се муваат...кажува од поштовање
Важи. (nod) Поштовање се искажува на многу начини. :D

Дали ти ќе ѝ веруваш и дали таа ќе се смени, не се работи од гравче што може да ти ги видиме. Кажи ѝ дека си дознал, зборете, битна е нејзината реакција на ова прашање, а овде се чита само твоето повредено его и самосожалување.
Ако оди од екстреми на правење наивна до „луто пиперче“ одбранбен став, лаже и ќе лаже.
Ако одма почне да цимоли и да ветува промени ко владава, лаже и ќе лаже.
Којзнае па, обрни внимание и на тоа од кого ти дошле информациите и со која цел.
Your call, само не брзај со врела глава во ѕид.

• Ми се допаѓа
Реакции: Butterfly^^

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да,но би сакала да најдам начин со моето однесување да го придобијам
Прво исфрли го хороскопот и се` што си прочитала од хороскопот од својот живот.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И од кога ви го направила тоа,после што?
Најди начин да го придобиеш со твоето однесување. Јави му се, излегувајте, дружете се, зборувајте... што знам што сакате да правите за да се запознаете поубаво.

Pisoi

Староседелец
6 јуни 2014
22
8
1,003
30
Охрид
Најди начин да го придобиеш со твоето однесување. Јави му се, излегувајте, дружете се, зборувајте... што знам што сакате да правите за да се запознаете поубаво.
Се знаеме многу добро дури и повеќе отколку што треба можеби.Проблемот е што многу пати ми рекол дека за него сум посебна и дека со мене се чувствува најубаво и после некое време како да се осеќа крив за тоа што го рекол па почнува со ладното однесување.И после пак истото па истото па истото...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Се знаеме многу добро дури и повеќе отколку што треба можеби.Проблемот е што многу пати ми рекол дека за него сум посебна и дека со мене се чувствува најубаво и после некое време како да се осеќа крив за тоа што го рекол па почнува со ладното однесување.И после пак истото па истото па истото...
Може да ти каже и дека си Ариевска крв ако сака. Не дека е многу тешко да кажеш „Ти си ми посебна, со тебе се чувствувам најубаво.“

Pisoi

Староседелец
6 јуни 2014
22
8
1,003
30
Охрид
Може да ти каже и дека си Ариевска крв ако сака. Не дека е многу тешко да кажеш „Ти си ми посебна, со тебе се чувствувам најубаво.“
Не е дека само го кажува туку и го покажува...а можеби и е само добар глумец :))