Затоа постои тема што се вика Појаснување , каде што ги пишува сите правила.Пази да не ти го виде некој правилото на среде тема.
Текст ама без наведен автор. Како после не ти беше тешко да го пишеш авторот без да те цитирам и објаснувам, значи дека си го знаела правилото бе душо.Па текст беше кај мене бе душо
Ја стварно не знам како ти планираш дека некој постира на форум, ама повеќето ги читаат официјалните правила на форумот и го читаат првиот пост во темата најмалку. Ова твоево лавиринт со линкови. Кликни тука за да ги видиш правилата, па после тука, за овој форум посебни правила, па после тука за темите посебни правила, па после кликни тука за рандом тема дополнување и објаснување. Пази да не го направи тоа некој.Затоа постои тема што се вика Појаснување , каде што ги пишува сите правила.
Текст ама без наведен автор. Како после не ти беше тешко да го пишеш авторот без да те цитирам и објаснувам, значи дека си го знаела правилото бе душо.
На ниту еден нов член немам избришано мислење. И ако има потреба од бришење сигурно дека ќе му биде објаснето.Добро нема врска, не ме разбираш, па ете ни јас не те разбирам, фер нели.
Секој нов член што ќе сака да пише на темата а при тоа 99% нема да го види правилото на среде тема, ќе му биде мислењето избришано без никакво објаснување, и кажи ми како тој член ќе има мерак и желба да продолжи да пишува по форумов? Па нема ваљда да сони која е првичната замисла па која е вторичната?
Сите правила што се додадени, предходно се консултирани со администрација.Ја стварно не знам како ти планираш дека некој постира на форум, ама повеќето ги читаат официјалните правила на форумот и го читаат првиот пост во темата најмалку. Ова твоево лавиринт со линкови. Кликни тука за да ги видиш правилата, па после тука, за овој форум посебни правила, па после тука за темите посебни правила, па после кликни тука за рандом тема дополнување и објаснување. Пази да не го направи тоа некој.
Не е тоа поентата, ако сакаат и со влада на РМ нека се консултирани.На ниту еден нов член немам избришано мислење. И ако има потреба од бришење сигурно дека ќе му биде објаснето.
Сите правила што се додадени, предходно се консултирани со администрација.
На ниту еден нов член немам избришано мислење. И ако има потреба од бришење сигурно дека ќе му биде објаснето.
Сите правила што се додадени, предходно се консултирани со администрација.