Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
И јас приметив дека ми е избришано мислењето што го постирав после тебе..
Си ќутат, си праат, си траат.. еве не знам што да речам..

Па стварно се зачудив. Ни опомена ни ништо едноставно избришано. Затоа еве нека се искаже модераторот на Литература и Книжевност каква грешка ние направивме, колку што памтам нит моето нит твоето мислење не беше смртоносно и против законите на добро однесување.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Аааа ти бешее? де потсети ме со стариот ник :D

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
СДК на модераторите, по долго време доаѓам на форумов и оставам коментар со слика во темата омилени цитати. Коментарот ми е избришан веројатно затоа што цитатот беше на слика, ама низ темата има од порано исто оставано такви цитати. Значи бев едно време многу активен член, да, никот ми е сменет ама сеуште сум истата личност. Барем опомена да добиев со цитирање и кажување како правилно да си го пишам цитатот зошто очигледно некаде сум погрешила. Фала Ви однапред.

И јас приметив дека ми е избришано мислењето што го постирав после тебе..
Си ќутат, си праат, си траат.. еве не знам што да речам..

Па стварно се зачудив. Ни опомена ни ништо едноставно избришано. Затоа еве нека се искаже модераторот на Литература и Книжевност каква грешка ние направивме, колку што памтам нит моето нит твоето мислење не беше смртоносно и против законите на добро однесување.

Ај да се јавам на прозивката.:D
Само три страници наназад од вашите мислења убаво е објаснето новото правило за оваа тема.
http://forum.crnobelo.com/threads/Омилени-цитати.271/page-73#post-281827

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
" Затоа кога ќе напишете пост обавезно наведете го и авторот макар било и обична поговорка. "
Анонимен е, се крие ..
А и ново правило на првата страна на тема мислам дека би било посоодветно него на средина..
Сигурно не ја превртувам цела тема..

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Ај да се јавам на прозивката.:D
Само три страници наназад од вашите мислења убаво е објаснето новото правило за оваа тема.
http://forum.crnobelo.com/threads/Омилени-цитати.271/page-73#post-281827

Како што се изјаснив , доаѓам на форумов по некое време, и не листав низ 76те страни за да најдам каде е правилото кое јас случајно без да сакам го прекршив. Не е ништо лично, туку ме зачуди таа постапка. Навистина ако можете да имате некоја претстава би знаеле дека одамна некој член не бил тука, или пак е нов и не знае , па ајде да го цитирам и да го поправам за во иднина. Сепак правилото не е општо правило кое важи за цел форум туку за одредената тема, барем на насловниот пост да го пишува тоа правило. Не е коректно јас мислам и пак ќе кажам не е ништо лично ама се надевам дека ме разбираш.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... ајдее ајде... ајде дечки да нема лутиш. Било што било.
Еве, правилото ќе го стават во почетен пост и во иднина ќе биде поинаку...:)
(pivo) Че биди поарно...

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
" Затоа кога ќе напишете пост обавезно наведете го и авторот макар било и обична поговорка. "
Анонимен е, се крие ..
А и ново правило на првата страна на тема мислам дека би било посоодветно него на средина..
Сигурно не ја превртувам цела тема..
Првичниот концепт на темата е друг, затоа правилото поубаво е да биде на средината на темата.
Бидејќи под форумот е Литература и книжевност, а не играчница, пожелно е постовите да бидат со текст барем поестетски да биде.

Како што се изјаснив , доаѓам на форумов по некое време, и не листав низ 76те страни за да најдам каде е правилото кое јас случајно без да сакам го прекршив. Не е ништо лично, туку ме зачуди таа постапка. Навистина ако можете да имате некоја претстава би знаеле дека одамна некој член не бил тука, или пак е нов и не знае , па ајде да го цитирам и да го поправам за во иднина. Сепак правилото не е општо правило кое важи за цел форум туку за одредената тема, барем на насловниот пост да го пишува тоа правило. Не е коректно јас мислам и пак ќе кажам не е ништо лично ама се надевам дека ме разбираш.
Нормално дека не е ништо лично, ни моето бришење на вашите постови не е ништо лично, туку едноставно е спротивно од правилата.
На крај краева само ви се избришани постовите, не ви се доделени опомени. Погоре објаснив зошто не е напишано на почетокот на темата.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Првичниот концепт на темата е друг, затоа правилото поубаво е да биде на средината на темата.
Бидејќи под форумот е Литература и книженост, а не играчница, пожелно е постовите да бидат со текст барем поестетски да биде.

Нормално дека не е ништо лично, ни моето бришење на вашите постови не е ништо лично, туку едноставно е спротивно од правилата.
На крај краева само ви се избришани постовите, не ви се доделени опомени. Погоре објаснив зошто не е напишано на почетокот на темата.
Пази да не ти го виде некој правилото на среде тема.