Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Темава да се тргне од „За форумот“. Под наслов „За форумот“ разбирам опис на форумот, што е и како е .. а не зошто и како дошол некој тука.
(Да се премести во општи муабети де)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Да се средат Латините на форумов. Ова не е Србија па да се пишува и на латиница и на кирилица.

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Пишување латиница од неможност (мобилен, чурук компјутер и сл.) треба да биде опростено, а пишување латиница од немарност не е дозволено.
Само тука тоа некако сето треба транспарентно да се изведи. Дали да се дава дознаење дека пишуваш од мобилен или сл... Тоа да се среди некако.

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
alf.JPG

Знае некој ,зошто не ми се прикажува форумот со нормална слика?
На други сајтови е во ред,само на оваа ,вака!:kafe

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Знае некој ,зошто не ми се прикажува форумот со нормална слика?
На други сајтови е во ред,само на оваа ,вака!:kafe
Најчесто е проблем до браузерот .. мене со флеш сајтови и со фејсбук ми има вака правено.
Пробај исчисти кеш .. и пробај со CTRL + F5.

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
forumov e dobar kako i site ostanati forumi.temite se trosat i zdosaduvaat kako i lugeto.na sekoj nov clen intresno mu e na pocetok pa posle i toj veke ne znae sto da kaze.pisuvam obicno i bez dodatoci,sliki idr ukrasi i bi sakala da Vi kazam deka ima tolku temi za razgovor sto treba stalno da se razgleduvaat kako za drogata,marihuanata,tabletitie,alkoholot.Mislenje za devojcinjata i nivnoto provokativno oblekuvanje (zatoa ima tolku pedofilija i siluvanja).protiv sum i za poznatite licnosti sto odat maltene goli.Sakam da vi kazam deka ovie forumi se najbliski drugari za mnogu invalidizirani lica sto nemozat da izlezat odo doma i so vas go ziveat Zivotot!

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ова со небото на секој клик многу е јако, ко на некоја ливада да сум и гледам нагоре :rolleyes: сериозно добро е само малце не ми се поклопува со црнава позадина ама супер е :)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Ова со небото на секој клик многу е јако, ко на некоја ливада да сум и гледам нагоре :rolleyes: сериозно добро е само малце не ми се поклопува со црнава позадина ама супер е :)
Доколку сакаш можеш да избереш и светлата тема да ја користиш.