Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
@Lena, истово ќе го најдеш на (скоро) сите форуми по светот. Таков е и XenForo па и vBulletin.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Предлог закон за бришење на темата во општи муабети Сакам да кажам/прашам и да се остави темата чет муабети која би служела за таа намена.Зашто?
Темата во ошти муабети Сакам да кажам се појавува од страна во нови мислења па кога некој сака да напише нешто а го мрзи да побара тема соодветна за тоа полесно му е да напише во СДК.Со тоа добива мислење кое се брои (не сум сигурен) и темата му ја има во нови мислења (од страна сепак пишува и го читаат)
Кога би била темата во четмуабети (играчница) мислењето нема да се брои и плус нема да го има од страна во нови мислења па претпоставувам дека тогаш можеби ќе се потруди да најде соодветна тема за да го напише тоа што му било цел.
Да речеме сакам да кажам дека денеска сум бил во парк,па идам во СДК наместо во темата КАДЕ БЕВТЕ ИЗЛЕЗЕНИ ПОСЛЕДЕН ПАТ.Кога би ја немало СДК и би го пишал тоа во четмуабети помал дел би го прочитале тоа бидејќи ќе го нема во нови мислења прикажано.Затоа би се потрудил да ја најдам темата КАДЕ БЕВТЕ ИЗЛЕЗЕНИ ПОСЛЕДЕН ПАТ...
Ова е мој предлог се разбира.Мислам дека темата СДК ја намалува продуктивноста во другите теми.Не мора да се примени мојата форумула што ја напишав погоре,може да се изнајди и некоја друга ако имате на ум,ама целта нека се движи како да се разработат останатите теми.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Постои ли некаде катчето за банирани членови,како порано?
Нц. Со новата надградба целосно е исчезнат. Истово го видов и на друг форум кога ја правеше истава надградба.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не е баш поврзано со функционалноста прашањево, ама врска немам кај да прашам.
Да не случајно од време на време бришите по некое мислење. Значи не сум 100% сигурна но мислам дека некако мислењата место да ми се зголемуваат се намалуваат. И да се бришат сигурно си има причина само мене ми е да знам дали е до вас или до мене нешто е, да не имам некои проблеми со краткава меморија па да си одам на време на доктор.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Да не случајно од време на време бришите по некое мислење. Значи не сум 100% сигурна но мислам дека некако мислењата место да ми се зголемуваат се намалуваат. И да се бришат сигурно си има причина само мене ми е да знам дали е до вас или до мене нешто е, да не имам некои проблеми со краткава меморија па да си одам на време на доктор.
Може се преместени во играчница. Таму мислењата не се бројат. На пример од СДК темата заминале во Чет муабети.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Може се преместени во играчница. Таму мислењата не се бројат. На пример од СДК темата заминале во Чет муабети.
Да,некои теми се преместени во играчница,каде што не се бројат мислењата.