Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Доколку сакаш можеш да избереш и светлата тема да ја користиш.
Не не подобра е темната тема, светлата многу мава во очи, ми се сфиѓа и тоа што има позадина позади форумот како да кажам :) но еден предлог т.е ако може таа слика што ја имаме избрано да се појавува место небото мислам дека подобро би било језда и вака не е лошо, и уште нешто ако може повеќе слики за избор да има или опција ние свои слики да си ставиме. :)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Не не подобра е темната тема, светлата многу мава во очи, ми се сфиѓа и тоа што има позадина позади форумот како да кажам :) но еден предлог т.е ако може таа слика што ја имаме избрано да се појавува место небото мислам дека подобро би било језда и вака не е лошо, и уште нешто ако може повеќе слики за избор да има или опција ние свои слики да си ставиме. :)
Сменето е небото со црна позадина, само треба рефреш да удриш за да ти ја појави.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Сменето е небото со црна позадина, само треба рефреш да удриш за да ти ја појави.
А нема никакви шанси да се стави таа слика што ја имам избрано како позадина? Иначе да сега приметив дека го нема небото, небото е боље

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
А нема никакви шанси да се стави таа слика што ја имам избрано како позадина? Иначе да сега приметив дека го нема небото, небото е боље
Како мислиш таа што ја имаш избрано? Сакаш твоја да поставиш?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Како мислиш таа што ја имаш избрано? Сакаш твоја да поставиш?
Не, нели има 4 позадини кога ќе се кликне горе десно на четката. Зборот ми е таа слика што ја имаме избрано таму еве на пример јас ја имам избрано кафеавата, со дрва, гранки што и да е и таа да се појавува место црната позадина (предходно беше небото). Дали може?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Не, нели има 4 позадини кога ќе се кликне горе десно на четката. Зборот ми е таа слика што ја имаме избрано таму еве на пример јас ја имам избрано кафеавата, со дрва, гранки што и да е и таа да се појавува место црната позадина (предходно беше небото). Дали може?
Тоа би требало веќе така и да функционира.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Тоа би требало веќе така и да функционира.
Кај мене е се уште црната позадина па затоа прашав но може ќе се смени за некое време, а може и до browser-от да е како и да е добра е промената само уште нешто кога премногу брзо се оди нагоре надолу низ форумот рекламата или се мести или се губи, а за да се поврати треба рефлеш. Не знам кај другите како е но кај мене сега за сега така е

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Кај мене е се уште црната позадина па затоа прашав но може ќе се смени за некое време, а може и до browser-от да е како и да е добра е промената само уште нешто кога премногу брзо се оди нагоре надолу низ форумот рекламата или се мести или се губи, а за да се поврати треба рефлеш. Не знам кај другите како е но кај мене сега за сега така е
На четката кога ќе одбереш друга позадина, треба да ти ја смени. Сега пробав кај мене, функционира.
Ова со рекламата до тебе ќе да е, мене не ми се случува тоа.