Не давај идеи за следен филм од типот на „Панкот не е мртов“ или „Парада“. Јунајт јунајт Југо.Дали постои србомански бугарофил од грчко етничко потекло кој носи кече?
Јас имам неколку прашања. Како си добил пракса пред да станиш студент? Како тоа приватен бизнис, психологија, пред почеток на студиите?Сдк.. @lady_blue
Сеуште сум студент - ОПШТА ПСИХОЛОГИЈА, генерално земено. Уште пред почетокот на студиите имав пракса, конкретно, приватен бизнис, детска психологија и семејство. Литературата е достапна, професионалците се достапни, со минимално посочување сите карти се отвараат. Доволно е да се сретнеш со доволен број случаи за да знаеш што е тоа што се бара, ако имаш вистинска насока. Сега веќе и го работам тоа нешто конкретно, дел од едното - дел од другото. Очекувано, не можам да бидам како некој што плива во тие води веќе 30 години, но праксата покажува дека тоа што го правам функционира , во форма на „жива“ пракса, секако под надзорот на вистинска личност и одобрение. Сето друго објаснување што би го дал би било навлегување во моите лични податоци и приватност.
Не си играм играчки, не сум филмаџија. Ако нешто сум посочил отворено, тоа го правам со цел да се воочи проблемот.
Тоа е тоа... свати го како сакаш...
Само уште нешто, ако размислиш малку поопширно ќе сватиш дека не можам да почнам во мој приватен бизнис, туку во нечиј, ако веќе те буни тоа.Сето друго објаснување што би го дал би било навлегување во моите лични податоци и приватност.
Не знам што да кажам, вака како си го опишал делува ко некој курс шо се учи за неколку месеци... Велиш достапна литература, достапни професионално, минимално посочување.. Уште си студент, а работиш конкретно, „жива“ пракса, плус и бизнис (несфатливо ми е да се каже бизнис за ваква дејност) . Баш ме интересира @LittleButterfly шо би кажала. Вака се станува психолог?Сдк.. @lady_blue
Сеуште сум студент - ОПШТА ПСИХОЛОГИЈА, генерално земено. Уште пред почетокот на студиите имав пракса, конкретно, приватен бизнис, детска психологија и семејство. Литературата е достапна, професионалците се достапни, со минимално посочување сите карти се отвараат. Доволно е да се сретнеш со доволен број случаи за да знаеш што е тоа што се бара, ако имаш вистинска насока. Сега веќе и го работам тоа нешто конкретно, дел од едното - дел од другото. Очекувано, не можам да бидам како некој што плива во тие води веќе 30 години, но праксата покажува дека тоа што го правам функционира , во форма на „жива“ пракса, секако под надзорот на вистинска личност и одобрение. Сето друго објаснување што би го дал би било навлегување во моите лични податоци и приватност.
Не си играм играчки, не сум филмаџија. Ако нешто сум посочил отворено, тоа го правам со цел да се воочи проблемот.
Тоа е тоа... свати го како сакаш...