Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сакам да прашам зошто многу драги луѓе некако ги снемува од форумов, дали е период или незнам што е, но ми фалат...
Јас го нарекувам тоа „Лоша политика“. Период беше и летото коа беше неактивно, период беше и зимоска демек не биле дома луѓето, период е цело време ама некако не се оправува работата. Сѐ на полошо тргнува.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Prashina

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Јас го нарекувам тоа „Лоша политика“. Период беше и летото коа беше неактивно, период беше и зимоска демек не биле дома луѓето, период е цело време ама некако не се оправува работата. Сѐ на полошо тргнува.
Морам да кажам дека иако не сум присутна одамна и незнам што е , но мислам дека од јули 2013 до пред некоја недела волку тапа не било...Фрлајте по мене и дрва и камења, но дајте да се оправи работата, и сите струи да се слеат во една прогресивна струја ...
Неизговорените зборови да се изговорат, а лошите да се заборават...

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Сакам да прашам зошто многу драги луѓе некако ги снемува од форумов, дали е период или незнам што е, но ми фалат...
Секој форум си има подем и пад. Местово доживеа подем пред две години. Оттогаш е во пад, и оди кон таа судбина на бркајработа форумот. Плус луѓето најдоа замена за овде, и таборите на форумџии. Јас би рекол мршојадци.

Sent from my ST21i using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Prashina

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Кого нема?! Има доста членови што се присутни само што се пасивни :) А на крај краева едни идат, други доаѓаат ...и така иде тоа..:) Нормална работа :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Фејсбук и Твитер наводно ги убивале нет-форумите, овој е општ форум какви што има на овие простори, по светот повеќе се изгледа форуми за луѓе со специфични интереси, за фудбал, филмови, ај-ти, мистерии... макар да гледам 3.446 членови што и не е малку, повеќе раја отколку што има во Вевчани, за две-три години би имало повеќе членови него жители во Ресен...виртуелно село со амбиции да стане град, емиграција и имиграција е нормална, ваљда. Освен ако не преовлада првото :kafe

Друго шо беше...а да...
I pajacite se lugje i tie sakaat da si ziveat i da si pletat mrezi...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пасивни...активни.......ах таа клета прва асоцијација :kafe

П.С.
Дали во Ск сеуште има луѓе кои го употребуваат зборот `страва` или тој неповратно замина во историјата?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Пасивни...активни.......ах таа клета прва асоцијација :kafe

П.С.
Дали во Ск сеуште има луѓе кои го употребуваат зборот `страва` или тој неповратно замина во историјата?
Не мора да е Скопје само :D Јас кога ќе слушнам некој добар бенд ги опишувам како „Страва бенд“

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не мора да е Скопје само :D Јас кога ќе слушнам некој добар бенд ги опишувам како „Страва бенд“

Тоа не ми текна, има такви описи :zelen ама повеќе ми беше околу изрази како `еј страва човече` со што подолго изговарање на зборот `човече` нешто како бритиш инглиш Charles. Чаааааааааааааааааарлс. :D