Сакам да прашам зошто многу драги луѓе некако ги снемува од форумов, дали е период или незнам што е, но ми фалат...
Јас го нарекувам тоа „Лоша политика“. Период беше и летото коа беше неактивно, период беше и зимоска демек не биле дома луѓето, период е цело време ама некако не се оправува работата. Сѐ на полошо тргнува.Сакам да прашам зошто многу драги луѓе некако ги снемува од форумов, дали е период или незнам што е, но ми фалат...
Морам да кажам дека иако не сум присутна одамна и незнам што е , но мислам дека од јули 2013 до пред некоја недела волку тапа не било...Фрлајте по мене и дрва и камења, но дајте да се оправи работата, и сите струи да се слеат во една прогресивна струја ...Јас го нарекувам тоа „Лоша политика“. Период беше и летото коа беше неактивно, период беше и зимоска демек не биле дома луѓето, период е цело време ама некако не се оправува работата. Сѐ на полошо тргнува.
Секој форум си има подем и пад. Местово доживеа подем пред две години. Оттогаш е во пад, и оди кон таа судбина на бркајработа форумот. Плус луѓето најдоа замена за овде, и таборите на форумџии. Јас би рекол мршојадци.Сакам да прашам зошто многу драги луѓе некако ги снемува од форумов, дали е период или незнам што е, но ми фалат...
Не мора да е Скопје само Јас кога ќе слушнам некој добар бенд ги опишувам како „Страва бенд“Пасивни...активни.......ах таа клета прва асоцијација
П.С.
Дали во Ск сеуште има луѓе кои го употребуваат зборот `страва` или тој неповратно замина во историјата?
Не мора да е Скопје само Јас кога ќе слушнам некој добар бенд ги опишувам како „Страва бенд“