Сакам да кажам/Сакам да прашам

Yvette

Истакнат Член
26 јануари 2014
144
276
73
Сакам да кажам дека, не знам што ми се случува, а ја отвори Тамара устата да ја пее Don´t you remember бетер од Емина сум со насолезни очи :(
Па само таа песна знае да ја пее како што треба.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and Y1K991

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Па само таа песна знае да ја пее како што треба.
:) Нее, си пее таа такви песнички одлично, секогаш ѝ утнуваа со изборот на песни, освен од Кики Лесандрич што ја испеа феноменално песната :)
Нвм, не ми беше муабетот тоа...туку емоцијата што ја дава со Don´t you remember мене ме убива... :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ти стигаат меилови за работа од факултет и гледаш „...потребно е претходно искуство.“ Реакцијата ->
wQI1X7r.png

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Пред било што да почнете околу Х-фактор, да напоменам имате посебна тема за тоа. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Не бистриме, се зезаме само :)

Па нели се вика „ти паднале секирата во медот“ за некој што ќе го задеси среќа...
а овај пошто беше градежен работник...:giggle

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Не бистриме, се зезаме само :)

Па нели се вика „ти паднале секирата во медот“ за некој што ќе го задеси среќа...
а овај пошто беше градежен работник...:giggle
Знам што значи фразата...
Само не ја сфатив поврзаноста со Даниел...
Градежен работник да...ама не е дека го извлекоа на лотарија туку си пееше и заслужено си победи...

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Сдк... не велам ништо за тоа. Ова е иронија која произлезе како НЗС од поранешната негова професија и среќата што го држеше до сега.
А да ти кажам, реално, среќа е да стигнеш во кругот на најголемите. Верувај, излетаа доволно квалитетни дечки на кои само не им бил денот на почетокот.
Даниел ја имал вистинската среќа. покрај квалитетите што ги има...