Сакам да кажам/Сакам да прашам

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Здраво. Долго време ме немаше.
Но имав причина. Навистина имав.
Компјутерот ми е на поправка веќе неколку недели. Го користам оној школскиот на татко ми. Не дека ubuntu ми пречи, слушност и оној компјутер кој е на поправка ми е на ubuntu. Но онаа eduubutu е вистинска зафрканција. На никого не му поакувам да го користи.
Но сега, баш кога треба да одам на училиште за „пролетно чистење“ решив да ја вклучам старата канта од компјутер и погодете што...многу е подобар од оној со кој се измачив неколку недели.

Не сум многу во тек што се случува овде. Ама ќе се вратам во „форма“. Чао.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... ме исполнува кога ќе ги видам колите што сум ги продал да се возат низ градот. Значи јас добро сум ја одржувал, добра кола сум продал и луѓето се задоволни.
И покрај тоа што кога ќе си го видам Фиќото ми се појавуваат морници од спомените, воглавно тоа е убаво чувство!

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Attention whoring lvl...не знам, over 9000 е малку.
Полошо од оние досадни, апла бесрамни ловци на внимание, се оние што си мислат дека успешно се затскриваат зад своето демек наивно однесување. Па „ненамерно“ се фрцка, потпрашува со цел да стане тема на муабетот и предмет на обожавање, ти создава притисок на врат дали повеќе ќе им го отепаш тоа незадоволено его ако ги игнорираш или ако им кажеш дека се поочигледни одошто се мислат.
Битно ти се постила со сета своја појава ко буквар пред свеќа, па после куку нонан.
Фластери, само фластери.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Внимание! На форумов е забележан малициозен код кој што прави да снемува лајкови. Ако забележите пријавете во најблиската болница.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Внимание! На форумов е забележан малициозен код кој што прави да снемува лајкови. Ако забележите пријавете во најблиската болница.
И тебе ли, сине Бруте.:D Кога викав јас треба малце кочница на „компјутер за секое дете“...
Јас ги приметив пишманаџиите, ама зар вреди за некое виртуелно бројче да почнуваш полемики. Смешно е. Ако некој толку си заземал улога да се билда ко најјак на форум, нека, евентуално ќе мине меракот.
Ама тебе па најдов да ти зборам, што немаш живот надвор од форумов...:place

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И тебе ли, сине Бруте.:D Кога викав јас треба малце кочница на „компјутер за секое дете“...
Јас ги приметив пишманаџиите, ама зар вреди за некое виртуелно бројче да почнуваш полемики. Смешно е. Ако некој толку си заземал улога да се билда ко најјак на форум, нека, евентуално ќе мине меракот.
Ама тебе па најдов да ти зборам, што немаш живот надвор од форумов...:place
Schizo. :cenzura