Денес на home ми излезе слика од една што ми е генерација со слика од ќерка и каде што е застаната пред огледало во блага Мајли поза. Најискрено се згрозив. Ги учат да го прчат задникот и да се сликаат со напрчени муцки од 5 години. Ај што веќе отрпнав на милион слики од нивните бебиња и деца (уште од болница не се излезени, уште матката не им е оправена од пораѓајот), а веќе силуваат со слики, ај се навикнав на тоа, ама ова е веќе претеризам. Ич да не зборуваме колку латентни педофили ги имаат за пријатели, ами за тоа како ги учат да го живеат животот. Страшно, неисполнетите желби за лајкови, преку децата си ги остваруваат. И кога некоја ќе ми рече ама си ја сакам најмногу на свет, не ни ми се објаснува која дискрепанца ја прави со активе.
Фејсбуков го изваде сето глупаво и лошо во луѓево, мислам сведоци сме дека некои објавиле слики од бебето на ултразвук, објавиле погреб на сопругата, за јавната проституција која се прави ич не ни ми се прави муабет. И после зошто е вакво времево? Што да не биде кога секоја втора има слика како за на кавер од Плејбој. У-Ж-А-С.