Сакам да кажам/Сакам да прашам

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
сдк... полека... што ти е нервозава... ??? правивме муабет за секирата, не за Х фактор...
Да бе и последното мислење ти е за секирата, ти кажаа има тема за х фактор и таму пишувај што мора тука како само оваа тема да е па ајде тука ќе коментираме за се.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Eating-Popcorn-Soda.gif

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Со самото тоа што другите ги оправаме за истата тема за која оправаме, си го прекршуваме кажаното и последнава страна саде со тоа е полна. :D

Е, кога сум со тетин ми, треба да си носам знак предупредување дека и јас и било која машка единка што ќе ми се приближи, ќе минеме засрамени.
Абе нема зет што не му се свиѓа и ко музара на пазар ме нуди...(worried) Толку безнадежно и очајно изгледа му делувам, ќе си умрам. :frantic
Ти седи, ти смееш да ја гледаш внука ми, е, тебе зет ќе те правиме...ела, внука ми да ја видиш...ама умрев луѓе!!!
Јас смислата за хумор му ја обожавам, ама не и кога на овој начин ја покажува на моја сметка.:D
Бегајте децо, дури не сте дошле на ред.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Денес на home ми излезе слика од една што ми е генерација со слика од ќерка и каде што е застаната пред огледало во блага Мајли поза. Најискрено се згрозив. Ги учат да го прчат задникот и да се сликаат со напрчени муцки од 5 години. Ај што веќе отрпнав на милион слики од нивните бебиња и деца (уште од болница не се излезени, уште матката не им е оправена од пораѓајот), а веќе силуваат со слики, ај се навикнав на тоа, ама ова е веќе претеризам. Ич да не зборуваме колку латентни педофили ги имаат за пријатели, ами за тоа како ги учат да го живеат животот. Страшно, неисполнетите желби за лајкови, преку децата си ги остваруваат. И кога некоја ќе ми рече ама си ја сакам најмногу на свет, не ни ми се објаснува која дискрепанца ја прави со активе.

Фејсбуков го изваде сето глупаво и лошо во луѓево, мислам сведоци сме дека некои објавиле слики од бебето на ултразвук, објавиле погреб на сопругата, за јавната проституција која се прави ич не ни ми се прави муабет. И после зошто е вакво времево? Што да не биде кога секоја втора има слика како за на кавер од Плејбој. У-Ж-А-С.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Нема радост да ја е:cenzuraам. Нема радост. Се си е:cenzuraа мајката.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
сакам да го прашам @МалиСашко кај се квалификувал и за што точно е квалификуван (или се спрема да биде)?? Оти од сето што го изначитав, или јас сум негде ептен грешка, или тој е грешка. Па ај вака прецизно и буквално да ми објасни, да не продолжам да се резилам за џабе.
Фала :D