Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
@Legioner имаш посебна тема каде можеш да ги искажеш твоите предлози за функционалноста на форумот. Исто така, имаш посебна тема за предлози за филм. Во случај ако се прашуваш каква врска има бидејќи темава практично служи за било што - не се за џабе отворени тие конкретни теми, башка поголема прегледност на мислењата.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Дел од нив ги гледам на други форуми, каде што сум и јас. Нивно право на избор.
А што влијаело врз тоа право на избор? Не е само така да се каже нивно право на избор. Еве еден прост пример. Ти отвараш продавница за патики и еден период имаш многу купувачи но по некое време почнуваат се повеќе и повеќе да се намалуваат додека не дојде до точка да ти не можеш да заработуваш веќе од тој бизнис. Нема ли да се запрашаш зашто ти бегаат луѓето? Нема ли да се сомневаш во квалитетот на робата (стоката) или па нема да те интересира како конкуренција ги привлекла твоите муштерии па врз база на тоа да си ја подобриш робата или па да си го прошириш или измениш бизнисот и да си ги вратиш муштериите? Или па ќе си речеш само: Нивни избор е како си решиле така ќе си прават па ја ако треба и ќе гладувам.
Може малце претерувам не викам не но кога ќе почнуваш да се занимаваш со "бизнис" без разлика дали е online или па е традиционален треба да мислиш на се, буквално на се, а најмногу на корисниците бидејќи тие се тие што го одржуваат и ти го вадат лебот. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and Legioner

коста

Истакнат Член
21 мај 2013
145
61
328
36
еееее вие па само се карате оти ништо немало (facepalm):rofl па земите пишите
Мене ми е супер мсетово хехее и супер луге само малце нервозни хахаха:D

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Зашто е сменето името на интимна поезија во ваша поезија?

Би можело"моите чувства и емоции преку стихови"да се спојат во една тема со интимна поезија те ваша поезија.
Едно та исто е.
Само името да не остане така"ваша поезија",звучи некако ладно.

Пс.Кој е модератор на поезија и проза?

Последна промена:

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Нашиве тв станици имат кампања се на половина :D играни филмови на епизоди ги дават , а завцера пустија и скратена верзија од концертот на Миле Кузмановски кој се одржа на 14.02 оваа некоја криза или очај!?

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Нашиве тв станици имат кампања се на половина :D играни филмови на епизоди ги дават , а завцера пустија и скратена верзија од концертот на Миле Кузмановски кој се одржа на 14.02 оваа некоја криза или очај!?
кај нас страшно е да гледаш тв и незнам дали и некој гледа наши тв станици освен пензионерите :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Зашто е сменето името на интимна поезија во ваша поезија?

Би можело"моите чувства и емоции преку стихови"да се спојат во една тема со интимна поезија те ваша поезија.
Едно та исто е.
Само името да не остане така"ваша поезија",звучи некако ладно.

Пс.Кој е модератор на поезија и проза?
При трансфер и спојување на 2те теми постарата си зеде право за насловот, така да отсега пишете во таа тема.
Ја споив и онаа со емоциите преку стихови, пошто реално сите имаат иста конотација - чувства.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Што би направиле кога би дознале дека ваша блиска особа, крвно поврзана, партиски се активирала?:(:eek(facepalm)
Поарно да дознаев дека се мава во вена или дека го пуштил газот во промет.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina