Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас денеска цел ден мрдам. Раце, нозе, трбушни плех...плес, ватевр.
Плус јас еве некоја недела не се жалам дека е досадно, само си се забавувам. :D
Хаха, хоњ фуннѕ. Наместо вие модераторите да почнете некоја дискусија, да поттикнете некој да пишува нешто, да заинтересирате публика, вие тука критикувате ако некој пише дека е досадно. Па и уште медаљи барате.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Хаха, хоњ фуннѕ. Наместо вие модераторите да почнете некоја дискусија, да поттикнете некој да пишува нешто, да заинтересирате публика, вие тука критикувате ако некој пише дека е досадно. Па и уште медаљи барате.
За мене медаљони може само, да крцкаат и да се со прелив од павлака и ситни печурки. Ој њоњ.
Еве, да почнам дискусија - зошто е досадно?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
За мене медаљони може само, да крцкаат и да се со прелив од павлака и ситни печурки. Ој њоњ.
Па ете, започни. И тоа е нешто. Барем ќе пишува некој нешто. И дај бе средете тоа дуплите теми, со товари ги има.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Па ете, започни. И тоа е нешто. Барем ќе пишува некој нешто. И дај бе средете тоа дуплите теми, со товари ги има.
Ами прашав јас...не добив одговор. :place
За дуплите - копчето „пријави“. :D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Јас сум во гулаг моментално и `рмбам појако од Павел Корчагин кога црнчел за светлата иднина на социјализмот и татковината, а навечер на светлото на свеќата пишувам по форумов при што вршам општествено полезна работа. Beat that !
Види... јас сум евреин во погон. Буквално.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Indeed, the forum is slowing down, дури и телемитите стагнираат со нивната копи-пејст епопеја низ виртуелнава галаксија.:p
Види... јас сум евреин во погон. Буквално.

Лесно ти е тебе, работата те прави слободен lol. Плус ја имаш ветената земја, јас шо да кажам, работничкиот рај остана во облаци...

Него шо е муабетот погоре...indeed, the forum is slowing down, дури и телемитите стагнираат со нивната копи-пејст епопеја низ виртуелнава галаксија.:p
Време е за виртуелна секта во име на сеуште непознато божанство кое ќе се утврди со кворум на основачкото собрание на истата. Саладин, егзистенс, хоуп, електра, д квин, френки, мелпомена, најф, алф и останатите религиозно неопределени членови на форумот ги повикувам да се изјаснат. За алф не сум сигурен, може и да има афилијација кон некоја религиичка...

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Јас почнав тема од шо ми бешо досадно, за да го запазам духот на досадата, темата беше за Ресен. И ја избриша админот од непознати причини.
Од други градови, би почнал тема за Крива Паланка и за Демир Хисар, центарот на македонскиот хаус и ејсид-хаус.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Јас почнав тема од шо ми бешо досадно, за да го запазам духот на досадата, темата беше за Ресен. И ја избриша админот од непознати причини.
Од други градови, би почнал тема за Крива Паланка и за Демир Хисар, центарот на македонскиот хаус и ејсид-хаус.
Абе види, во Ресен освен за јаболка, друг муабет не може да се напраи. Исто као за Скопје и споменици.

Последна промена:

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Можеби во Ресен е најмрачната секта која владее со интернет просторот и преку темата ќе ни ги украделе личните податоци, па после нема да може да се отчлениме и (само)жртвување ќе ни е единствениот излез. :eek

Едит: Јас уште стојам на предлогот за Поданици на Вегетата, па другите нек се искажат, мада мислам дека има и определени меѓу набројаните.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica and Outrider