Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Нема сон кој што го сонувам а да не биде или глупав, или језив или неповрзан.
Сношти сонував дека сум го убила бившиот дечко. :eek
Сум го оставила на фудбалско игралиште на средина и задоволно сум се смешкала.
Сабајле и го раскажав на другарка ми и ми рече : Јас почнувам да се загрижувам за твоето здравје :D .
Твојот случај да не го решававме со партнерот :rofl

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Кој психопат треба да си за да сонуваш нешто такво ко јас ц ц ц :eek

Не мора да значи, сонот е сеуште мистерија, дали потсвеста ора и копа за време на спиење, дали е нешто друго во прашање никој не знае со сигурност. Психо се станува на јаве, на сон anything goes, не е ништо страшно :kafe
Иако по нешто се знае, ако имало моторни пили во сонот тоа може да значи дека си гледала хорор филм скоро...

Кога сме веќе кај сонови, и јас сакам да сонувам некој јак, возбудлив сон ама ништо, не паметам сонови воопшто, или не сонувам ич, како и да е :unsure

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не туку се жали, бирај тема и земи размрдај малку.
Ами што не земиш ти ко модератор да размрдаш нешто? Или само титулата да ви стои па само да ги критикувате оние што ќе кажат лош збор?

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Не мора да значи, сонот е сеуште мистерија, дали потсвеста ора и копа за време на спиење, дали е нешто друго во прашање никој не знае со сигурност. Психо се станува на јаве, на сон anything goes, не е ништо страшно :kafe
Иако по нешто се знае, ако имало моторни пили во сонот тоа може да значи дека си гледала хорор филм скоро...

Кога сме веќе кај сонови, и јас сакам да сонувам некој јак, возбудлив сон ама ништо, не паметам сонови воопшто, или не сонувам ич, како и да е :unsure
Верувај не сакаш :zelen

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ами што не земиш ти ко модератор да размрдаш нешто? Или само титулата да ви стои па само да ги критикувате оние што ќе кажат лош збор?
Јас денеска цел ден мрдам. Раце, нозе, трбушни плех...плес, ватевр.
Плус јас еве некоја недела не се жалам дека е досадно, само си се забавувам. :D