Немој да ме гледаш многу, така бившиот ми дечко гледал па се заљубил, налет... (На крај му раскинав, многу нападен и некако досаден ми беше)Како шо те гледам на сликава, се повеќе и повеќе мислам дека си во право.
Немој да ме гледаш многу, така бившиот ми дечко гледал па се заљубил, налет... (На крај му раскинав, многу нападен и некако досаден ми беше)Како шо те гледам на сликава, се повеќе и повеќе мислам дека си во право.
Мафни ги тие досадни нападни, еве со мене фати се, со мене имаш иднина. Јас и ти имаме многу заеднички работи, еве на пример во слободно време заедно ќе го мразиме Кајмакоски.Немој да ме гледаш многу, така бившиот ми дечко гледал па се заљубил, налет... (На крај му раскинав, многу нападен и некако досаден ми беше)
Рашљакај ја де, тука е. Шо и` се мислиш. Она ќе ти давала ТЕБЕ опомени.Каде е таа дотиЌната МИссШкенди, да ја рашљакам тука, она мене опомени ќе ми давала... Абе ајде А зошто? затоа што имам свое мислење? Ви се молам.
Даниел има убав нежен чист глас,никого не го глуми,и ако тебе не ти се допаѓа,твој проблем,а овде да оговараме некого мислам дека не е културно.Знае да пее само странски песни за наши не го бива а и глуми странец донекаде донекаде и сака како Тоше да биде мене лично не ми се свиѓа
добро не напаѓај одма свое мислење дадовДаниел има убав нежен чист глас,никого не го глуми,и ако тебе не ти се допаѓа,твој проблем,а овде да оговараме некого мислам дека не е културно.
Ок немав намера да те нападнам,само знам дека и Тоше кога првпат се појави немаше некои добри коментари од народов,затоа да се оградиме од омаловажување на некој кој не го заслужува тоа.добро не напаѓај одма свое мислење дадов