Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јух, што ме срамота вака кога ќе ме фатат. :sram
Whatever floats your boat. Кога има забелешки, ја свирам „Ода на радоста“ зашто добивам тајм ту шајн и гратис цепидлачење, а кога немам што да правам, ви ставам точки и запирки на соодветните места по постовите. #Confession

Бидејќи забелешката од непознатиот кодош била сосема точна. Официјалното име е уствари погрдно.
Ја као вреџам а ви као имате посла...

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Имам слушнато дека цинцарите кога вареле грав - врзувале ребро на конец, го ставале во гравот неколку секунди за да добие шмек и потоа го ваделе реброто и го ставале назад во фрижидер. Needles to say, порцијата грав била своевидна игра - најди го зрното грав.
Ping власи на форумот.:frantic
Не чепкај ги власите на форумот. *бате беља. Чепкај ги егејците. најде поштен народ да малтретираш
violent-smiley-046.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Требаше да си ја увидам демек контрадикторноста на постовите? :zelen

Тагни ме кога ми се обраќаш. :)
Воопшто, само се сложив со мислењето, па потоа добив известување за другото. Matter of seconds.
Не работам јас на подмукли начини.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Тагни ме кога ми се обраќаш. :)
Воопшто, само се сложив со мислењето, па потоа добив известување за другото. Matter of seconds.
Не работам јас на подмукли начини.

Знам дека беше така, чисто шала беше на моја сметка, а ни малку не мислев дека вака погрешно ќе биде сфатено...

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
  • Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не чепкај ги власите на форумот. *бате беља. Чепкај ги егејците. најде поштен народ да малтретираш
violent-smiley-046.gif

Се извинувам на цинцарите, сега ќе се ограничам на чифути, четници, цигани/ѓупци и малешевци.