Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Иам 24 опомене : )
Не ми е јасно што ве толко иритира, заболео ме стап колко опомене ке иам на форум : ))) Како којзнае што да е тој еј
Идеш у кафиќ у диско било куде и викаш ву
-Eј може да се запознаемо?
-Колко опомене имаш?
-24
-А па ондак не бива hhhh

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Моја грешка беше што направив исклучок.
Иако избришаната опомена нема никаков ефект (беше истечена), веќе нема да се случуваат вакви исклучоци.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Иам 24 опомене : )
Не ми е јасно што ве толко иритира, заболео ме стап колко опомене ке иам на форум : ))) Како којзнае што да е тој еј
Идеш у кафиќ у диско било куде и викаш ву
-Eј може да се запознаемо?
-Колко опомене имаш?
-24
-А па ондак не бива hhhh
не не .. еве ти подобар пример .. бар ја мислам дека е подобар.

Убиваш некој .. ти дават казна затвор .. и после таму им викаш .. абе нели бива да ми избришете досието ? Ме иритира, ме нервира тргнете го.
И готово слободен си.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Во врска со потписите, да дадеме по некој предлог. Пример сликичка во потпис, со дефинирана големина, 2-3 userbar-и во висина, потпис до 2-3 реда во било која боја.

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Еден предлог за љубовна исповедувачница.
Да не се постираат слики или цитати напишани од некој друг,туку само сопствени текстови во кои навистина е искажано она што членовите на Ц.Б. сакаат да им го кажат на луѓето кои ги сакаат.
Имаме доволно теми со омилени мисли и цитати,во кои може да се постираат слики копрани од фб или други слични извори.
Вака бар би имале можност да читаме нешто креативно и оригинално.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Еден предлог за љубовна исповедувачница.
Да не се постираат слики или цитати напишани од некој друг,туку само сопствени текстови во кои навистина е искажано она што членовите на Ц.Б. сакаат да им го кажат на луѓето кои ги сакаат.
Имаме доволно теми со омилени мисли и цитати,во кои може да се постираат слики копрани од фб или други слични извори.
Вака бар би имале можност да читаме нешто креативно и оригинално.

Предлогов е сосема на место и лично во правилникот би го ставил без око да ми трепне. Но така би изгледало како да ја стегаме гушата на одредени членови кои пастираат некои мисли кои ги имаат прочитано и не знаат како подобро би ги опишале во исповедувачницата. Иако тогаш тоа не би се сметало за лично нивна исповед.
Предлогов е земен на разгледување.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Предлогов е сосема на место и лично во правилникот би го ставил без око да ми трепне. Но така би изгледало како да ја стегаме гушата на одредени членови кои пастираат некои мисли кои ги имаат прочитано и не знаат како подобро би ги опишале во исповедувачницата. Иако тогаш тоа не би се сметало за лично нивна исповед.
Предлогов е земен на разгледување.
Во тој случај би можеле тие цитати и мисли да се комбинираат со сопствени или да се преработат на индивидуален начин така би се створил оригинал од двете.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin