Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Дали постојат деца кои мечтаат дека еден ден ќе станат астро-арнаути?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Од 1 до „за утре ми е составот/преводот, немам време“ колку очајно ви треба помош?
Епа, кожа ми се ежи!
Искрено, располагам со материјали и материјали кои сама сум ги собирала и спојувала со недели, па кога ќе видам дека некој со прст не мрднал и чека на готово, душа не ми се пушта. Ќе се видиме во пеколот поради ова.
Абе...да побараше некој совет, да го упати човек, да му разјасни нешто, па со мерак да помогнеш...не бе брате, оп-труп, еј абе за утре ми е...Марш.
Децава ги жвакам некако, учителите и родителите по интернет им дремат, да не ги упатил некој каде и што да бараат, али овие факултетски господа „Здраво, како си?“ *киша око Крагуевца* „...Абе, да ми преведеш нешто, за утре ми е. Не е тешко, знам и јас, ама немам време...“ - не.
Македонски синдром - сé знаеме, ама немаме време, и пак сме назадна држава и покрај вакви капацитети.
Дремеш на Фејсбук и врска немаш, ко призна - пола му се прашта.
Глуп е само оној што чука глава од ѕид и не признава дека не знае.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Од 1 до „за утре ми е составот/преводот, немам време“ колку очајно ви треба помош?
Епа, кожа ми се ежи!
Искрено, располагам со материјали и материјали кои сама сум ги собирала и спојувала со недели, па кога ќе видам дека некој со прст не мрднал и чека на готово, душа не ми се пушта. Ќе се видиме во пеколот поради ова.
Абе...да побараше некој совет, да го упати човек, да му разјасни нешто, па со мерак да помогнеш...не бе брате, оп-труп, еј абе за утре ми е...Марш.
Децава ги жвакам некако, учителите и родителите по интернет им дремат, да не ги упатил некој каде и што да бараат, али овие факултетски господа „Здраво, како си?“ *киша око Крагуевца* „...Абе, да ми преведеш нешто, за утре ми е. Не е тешко, знам и јас, ама немам време...“ - не.
Македонски синдром - сé знаеме, ама немаме време, и пак сме назадна држава и покрај вакви капацитети.
Дремеш на Фејсбук и врска немаш, ко призна - пола му се прашта.
Глуп е само оној што чука глава од ѕид и не признава дека не знае.
Има бетер работи што ги бараат факултетлиите и за кои плаќаат ненормално голема сума пари... :)
Ама ако де, како инаку ќе заработуваме ние со огласите: Изработувам семинарски, дипломски, МАГИСТАРСКИ.... :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and Electra

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Интернет... место каде сите јагниња се "заебани" саркастични волци.
Мислам кога ќе видам како се топорат на твитер, а во живо не ни можат да сврзат просто проширена реченица ми се темне.

Браво, конечно ви се овозможи и вас, кукавиците, да го исплукате човек, без при тоа да му ја направите таа чест тоа да биде во лице. Седи, 5.

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
И тоа како е можно. Не одела во школо :D + возбудена е!
Ех, просто девојче!:rofl
Звучам како некоја баба?
Или, подобро да кажам глупо девојче...
Ме интересира кој идиот би си го викал детето Ватерполо...или Рагби Поло...

• Ми се допаѓа
Реакции: Yvette

Yvette

Истакнат Член
26 јануари 2014
144
276
73
Ех, просто девојче!:rofl
Звучам како некоја баба?
Или, подобро да кажам глупо девојче...
Ме интересира кој идиот би си го викал детето Ватерполо...или Рагби Поло...
Нека остане на тоа дека не го разбрала прашањето :D

• Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... загинала кутрата вчера... добра душичка беше...лесна и земја...
сдк 2.... пазете луѓе по пат, нема играчка со тоа... еднаш се згрешава...
сдк 3... што е бе работава годинава, никако да тргни... цело маало ми испоумре, ништо добро да се случи! :(