Сакам да кажам/Сакам да прашам

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
После 2 часа бескорисно потрошени, Flappy Bird => best=166 :eek:
Аман ма,и ти ли? (facepalm) Кај нас на школо хит е играта,сите ја играат на одмори,на часови... вчера дури едно дете избркаа од час пошо играеше додека ја предаваа лекцијата. А уопште не можам да сфатам шо има интересно во играта,се едно те исто. Мене искрено ми е поинтересна онаа играта со човекот што бега од волците :)

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Аман ма,и ти ли? (facepalm) Кај нас на школо хит е играта,сите ја играат на одмори,на часови... вчера дури едно дете избркаа од час пошо играеше додека ја предаваа лекцијата. А уопште не можам да сфатам шо има интересно во играта,се едно те исто. Мене искрено ми е поинтересна онаа играта со човекот што бега од волците :)

На Temple run ваљда мислиш, и мене ми е таа поинтересна ама сега се навлеков на оваа „заебанава“ и јбг си штракам по цел ден :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Понекогаш стварно мислам дека за регистрација на форум на кој главно „мени“ би требало да се дискусии би требало да се постави старосна граница од 18 год. Од друга страна па ќе ми текне дека постојат ликови кои и на 25+ се понашаат ко да се у почеток на пубертет и џабе ти е и старосна граница и се`. Ем тоа ти е, епа Маре епа пали казанот.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Увек кд пукне слн'це, пукне и магија на хеланке. Одма ми пукне и магично стапче :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Оваа третава смена не ми е интересна. Не може човек да се наспие. Ајде ќе дојде сабота. Уште 4 ноќи.
Песничкава ме потсетува на времето. Она далечно и убаво време. Прва година средно. Се ми беше рамно ко Пелагонија.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
На сред фебруари е 17 степени.
10.gif