Бигор од што, куде?
Да не е одонутра у бољер? : )))
Пробај сс Вениш, тој кида сфе ваљда, или тој е за аљишта. Пробај Арис, или Арф, или не? : )))
Бриј која очајна домаќинка сам ја
У бољерче од горе ќе сипува
Бигор од што, куде?
Пробај сс Вениш, тој кида сфе ваљда, или тој е за аљишта. Пробај Арис, или Арф, или не? : )))
Бигор од што, куде?
Досадно lvl. статус за flappy birds.
Ништо не ти помага за бигор. Ниту киселина. Се измачивме со секакви средства се додека не го искршивме со шрафцигер и чекан.Не во болјер лесно ќе е да е таму ама овој кај чешмите ми е и во веце шолјата.И Арис и Афр и Веце нет и се имам пробано ништо не помага само рацете ми паднаа од триење, :/ а вениш за алишта си е ама богами ќе го пробам и тоа
Мојот е 2, на телефонот Најидиотската апликација за android, а гледам и на fb ја користат7... Рекорд ли е да га е*у
Или па кога нема да јадиш по цел ден ќе те праша:А што убави беа времињата кога само ми се лутеше што не го јадев цело тенџере со манџа.
Јас си умирам од тага а мачорот мој стварно си оди од таа пуста работа и него го запоставив и сигурно се има борено со мачки или кучиња ама очињата му ги извадиле Срцево ме стега кога го гледам ни јаде ни пие само во еден ќо седи надвор за жал ..И да е болно и да е отруено до сега ќе беше отидено ама вака е веќе 3 дена..врска немам што да му правам