Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Бигор од што, куде?
Да не е одонутра у бољер? : )))

Пробај сс Вениш, тој кида сфе ваљда, или тој е за аљишта. Пробај Арис, или Арф, или не? : )))
Бриј која очајна домаќинка сам ја

У бољерче од горе ќе сипува:eek

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Бигор од што, куде?
Да не е одонутра у бољер? : )))

Пробај сс Вениш, тој кида сфе ваљда, или тој е за аљишта. Пробај Арис, или Арф, или не? : )))
Бриј која очајна домаќинка сам ја

Не во болјер лесно ќе е да е таму ама овој кај чешмите ми е и во веце шолјата.И Арис и Афр и Веце нет и се имам пробано ништо не помага само рацете ми паднаа од триење, :/ а вениш за алишта си е ама богами ќе го пробам и тоа

Yvette

Истакнат Член
26 јануари 2014
144
276
73
Не во болјер лесно ќе е да е таму ама овој кај чешмите ми е и во веце шолјата.И Арис и Афр и Веце нет и се имам пробано ништо не помага само рацете ми паднаа од триење, :/ а вениш за алишта си е ама богами ќе го пробам и тоа
Ништо не ти помага за бигор. Ниту киселина. Се измачивме со секакви средства се додека не го искршивме со шрафцигер и чекан.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не дај боже дома на моите да им кажеш нешто лошо за турските серии. Ќе си поминеш исто лошо како да си го оцрнил семејниот образ. И бетер.
Толку ќе ти се налутат и ќе те нападнат толку жестоко што следен пат кога ќе почне Фатмаѓул ќе си седиш и со полни очи восхит ќе посматраш перење мозоци. А колку подолго гледаш, имаш повеќе шанси да си го средиш животот огледувајќи се на моралните вредности, скромноста и совршеноста на главните актери. Бар така ме советува баба ми...
А што убави беа времињата кога само ми се лутеше што не го јадев цело тенџере со манџа.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Како си ги поврзав деновиве, минатата недела бев прва, другата сум трета.....4 дена еј... Успех. :D
7... Рекорд ли е да га е*у :place
Мојот е 2, на телефонот :) Најидиотската апликација за android, а гледам и на fb ја користат :)
А што убави беа времињата кога само ми се лутеше што не го јадев цело тенџере со манџа.
Или па кога нема да јадиш по цел ден ќе те праша:
Од што живееш?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас си умирам од тага а мачорот мој стварно си оди:place од таа пуста работа и него го запоставив и сигурно се има борено со мачки или кучиња ама очињата му ги извадиле :place Срцево ме стега кога го гледам ни јаде ни пие само во еден ќо седи надвор за жал ..И да е болно и да е отруено до сега ќе беше отидено ама вака е веќе 3 дена..врска немам што да му правам :place

Ако не си во можност да го однесиш на ветеринар, остави го - ќе се опорави сам. Остави му само вода да има да се напие.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Jebala ve ljubav - Izet

1904232_727654303945882_302745119_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ja морам да еду пире, меко едење : )
Глеам утакмцу прееска и глеам некој ми еде од тањир...
photo0524.jpg
Стрвна лудача е она еј.Вечер после толко време ке праимо парти покер вит френдз.Имајте и ви убаф вечер!​

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*, Хоуп* and Yvette

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Глеам по темата колку сте заразени по форумов, има членови што пишале огромно да, дека се многу заразени итн .. а 80% од нив ги нема да се појават веќе. Е тоа е тоа заразување. Е*ате ..

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati