Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ви се случило некогаш еден лајк да ви е премалку да ја искажете воодушевеноста на некои постови?
Онака као со тоа кликање на тој еден лајк да се уништува вредноста на делото.

Мене ми доаѓа по три лајка да си удрам на некои постови ама не смеам...:(

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да помине месецов само, не можам да спијам навечер од мачкиве. Воедно им ја честитам годишнината од бракот на моите родители, и роденденот на татко ми.

Миау.
Благодарение на модерната исхрана и загадување, февруари не е ексклузивен месец во кој испуштаме звуци.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Јас си умирам од тага а мачорот мој стварно си оди:place од таа пуста работа и него го запоставив и сигурно се има борено со мачки или кучиња ама очињата му ги извадиле :place Срцево ме стега кога го гледам ни јаде ни пие само во еден ќо седи надвор за жал ..И да е болно и да е отруено до сега ќе беше отидено ама вака е веќе 3 дена..врска немам што да му правам :place

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy and Outrider

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... Секој има своја пресвртница во животот со која го дели целото негово постоење на ПРЕД И ПО!
Некои велат „пред војната“ , некои „ пред сообраќајката“, „откако ме правеа операција“... тоа ни претставува оптеретување во животот, некогаш ретко инспирација, но најчесто граница која не ја кажуваме на секого, прашање „зошто“ што си го поставуваме секој ден... не ретко и оправдување за стварите што не сме си ги постигнале сега и тогаш!
Некогаш не мава в корен и ни ја зема силата за цел живот, па понатаму само вегетираме и преживуваме до судниот ден. Некогаш се подопоравуваме но никогаш не сме исти.
И сега, да ми веруваат ли мене кога ќе му речам дека ќе ми беше подобро ако не беше така, кога јас не му верувам на соседот дека не работи поради некоја причина!?

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
existence
нов микро процесор за озвучување на синтисајзер :zelen
1891269_688408747878752_1272081808_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Некое добро и јако средство за чистење бигор да не знаете?

Бигор од што, куде?
Да не е одонутра у бољер? : )))

Пробај сс Вениш, тој кида сфе ваљда, или тој е за аљишта. Пробај Арис, или Арф, или не? : )))
Бриј која очајна домаќинка сам ја