Види, види како си ме следел...сите коментари ми ги знаеш наизуст...да не знаев дека ова е кажано саркастично, дури и поласкана ќе бев...
Замисли, луѓето имале меморија. Пфф глупости.
Види, види како си ме следел...сите коментари ми ги знаеш наизуст...да не знаев дека ова е кажано саркастично, дури и поласкана ќе бев...
Рече кој? : )Ај заеби...многу си напнато девојче нема потреба од толку нервози...не се караме дискутираме ...очигледно тоа не ти е јасно тебе...
Јас не се карам никогаш ...зошто имаш таков впечаток ?Рече кој? : )
Јас не се карам никогаш ...зошто имаш таков впечаток ?
Е ај земи некој реуматик...а не бе нека не умираат душманите таман работа остај ги нека си живуркаатМа не, нешто од времето мене ме боли коленото па затоа инаку тамам си е се`. Какво карање, пу пу скраја да е да умрат душманите.
Е ај земи некој реуматик...а не бе нека не умираат душманите таман работа остај ги нека си живуркаат
Јас повеќе не дискутирам , кажав се што имам да кажам некој ако неможе да го разбере тоа или му смета и има некаков проблем со тоа мене не ме засега . Секој има право на избор и на свое мислење , мене не ме интересираат дргите избори и мислења затоа што јас имам свое мислење и свој став и стојам зад тоа.
Поздрав ,
...нема врска тоа педери=психопати, ако си по генерализации тогаш една друга генерализација држи вода, а тоа дека политичарите се психопати. Може слободно да се употребува во било каков контекст.
Политиката како феномен е интересен бидејќи за неа се лепат психопати како муви на гомно. Она баш масовно, цело село...