Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Види, види како си ме следел...сите коментари ми ги знаеш наизуст...да не знаев дека ова е кажано саркастично, дури и поласкана ќе бев...:)

Замисли, луѓето имале меморија. Пфф глупости.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас не се карам никогаш :)...зошто имаш таков впечаток ?

Ма не, нешто од времето мене ме боли коленото па затоа инаку тамам си е се`. Какво карање, пу пу скраја да е да умрат душманите.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and melpomena

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Ма не, нешто од времето мене ме боли коленото па затоа инаку тамам си е се`. Какво карање, пу пу скраја да е да умрат душманите.
Е ај земи некој реуматик...а не бе нека не умираат душманите таман работа остај ги нека си живуркаат :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Е ај земи некој реуматик...а не бе нека не умираат душманите таман работа остај ги нека си живуркаат :)

Не се дрогирам јас. Уживај штом не се караш и не знаеш од каде таков впечаток јас. :svirka

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас повеќе не дискутирам , кажав се што имам да кажам некој ако неможе да го разбере тоа или му смета и има некаков проблем со тоа мене не ме засега . Секој има право на избор и на свое мислење , мене не ме интересираат дргите избори и мислења затоа што јас имам свое мислење и свој став и стојам зад тоа.
Поздрав , :*

...нема врска тоа педери=психопати, ако си по генерализации тогаш една друга генерализација држи вода, а тоа дека политичарите се психопати. Може слободно да се употребува во било каков контекст.
Политиката како феномен е интересен бидејќи за неа се лепат психопати како муви на гомно. Она баш масовно, цело село...

L'etoile

Истакнат Член
24 ноември 2013
26
3
303
...нема врска тоа педери=психопати, ако си по генерализации тогаш една друга генерализација држи вода, а тоа дека политичарите се психопати. Може слободно да се употребува во било каков контекст.
Политиката како феномен е интересен бидејќи за неа се лепат психопати како муви на гомно. Она баш масовно, цело село...

?
Кој спомна пак сега политика ?

коста

Истакнат Член
21 мај 2013
145
61
328
36
де бре кај се сите тука жив има ли или сите заминале некаде хехехехехе