Ајде, вечерва сум на добро расположение, двајцата ќе се удриме
И едно прашање. Тој Никола, плавушата зошто мислам дека беше во едно друго шоу...кај што беше и Александар Белов?
Баш ме интересира по што заклучи дека не е скромна?Колку што мене ме држи памтењето,девојчето искрено си кажа дека нема многу пријатели и дека некои и љубоморат поради гласот,а таа баш би сакала да има многу пријатели.Па што и да им викала на родителите дека не се свесни што имат дома?Ако она не ги натерала да ја пријават во шоуто,можеби ќе немаше втора шанса за светот да слушне за неа.А можеби и се зафркавала.Како и да е,тоа според мене не е огромна самоувереност и самовоздигнување како ти што опиша.Девојчето ниту во еден момент не рече Јас сум најдобра ви си немате врска,јас сум најпопуларна,сите сакат да се дружат со мене..абе остај,никој не може со мене- а според мене тоа е самовоздигнување.Али како и да е,секој со своето мислење Извини што те цитирав,ама стварно мислам дека имаш грешка мислење за девојчето.Барем до сега не се покажала како таква.Фаворит ми е девојчето од Босна засега, само мала замерка имам на изјавите што ги дава дека сите и љубомореле, им викала на родителите па вие не сте свесни што имате дома... Ок е и така е, ама како што прочитав во некој коментар, публиката не сака толкава самоувереност и самовоздигнување, уште подобро би прошла да е малце поскромна.
Ни земам леб од нејзе, ни па нешто посебно ме занима да коментирам со толкав жар како што коментираш ти.Баш ме интересира по што заклучи дека не е скромна?Колку што мене ме држи памтењето,девојчето искрено си кажа дека нема многу пријатели и дека некои и љубоморат поради гласот,а таа баш би сакала да има многу пријатели.Па што и да им викала на родителите дека не се свесни што имат дома?Ако она не ги натерала да ја пријават во шоуто,можеби ќе немаше втора шанса за светот да слушне за неа.А можеби и се зафркавала.Како и да е,тоа според мене не е огромна самоувереност и самовоздигнување како ти што опиша.Девојчето ниту во еден момент не рече Јас сум најдобра ви си немате врска,јас сум најпопуларна,сите сакат да се дружат со мене..абе остај,никој не може со мене- а според мене тоа е самовоздигнување.Али како и да е,секој со своето мислење Извини што те цитирав,ама стварно мислам дека имаш грешка мислење за девојчето.Барем до сега не се покажала како таква.
Абе таман е,и јас не ја знам приватно па да знам се за неа,али по тоа што го гледам на тв заклучив дека девојчето е многу искрено.И воопшто не се величе себеси како оној што го имитира Здравко Чолиќ,па кога рече дека имал седумнаесет а кажувал дека има дваесет и пет години па кога ќе имал свој албум бла бла,е тоа е според мене преголема самодоверба и самовоздигнување Демек јас сум најдобар,нема никој подобар од мене и крај.Ни земам леб од нејзе, ни па нешто посебно ме занима да коментирам со толкав жар како што коментираш ти.
Ја гледав на друго интервју и си стојам на тоа дека не треба да се учи така.
И не ми се извинувај што си ме цитирал де, за тоа сме тука, да дискутираме.
Види таа 13, тој 17 ни треба да им замеруваме, ни да им коментираме карактери, зошто пола од ова што го претставуваат сега (карактерно) ќе исчезне, нема да постои веќе, ќе се смени со други и други и други размислувања. Има време дури да пораснат и созреат. Само...Абе таман е,и јас не ја знам приватно па да знам се за неа,али по тоа што го гледам на тв заклучив дека девојчето е многу искрено.И воопшто не се величе себеси како оној што го имитира Здравко Чолиќ,па кога рече дека имал седумнаесет а кажувал дека има дваесет и пет години па кога ќе имал свој албум бла бла,е тоа е според мене преголема самодоверба и самовоздигнување Демек јас сум најдобар,нема никој подобар од мене и крај.
Во таа тема се (и нека се) дискутира општо за X Factor, за британски, англиски, бугарски верзии и натпреварувачи, тука само за српската верзија и натпреварувачи, може?
неможе оти таму е напишано дека се работи за Х Фактор Адриа.