Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Некои наслови од темите немаат блага веза со темата,односно со воведот.
Некои наслови пак се така формулирани што кој и да бара нема да ги најде па се отвараат како дупли.
Знам дека можен одговор е ...пријавете...е било пријавено,ваљда сум во заблуда.:)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Некои наслови од темите немаат блага веза со темата,односно со воведот.
Некои наслови пак се така формулирани што кој и да бара нема да ги најде па се отвараат како дупли.
Знам дека можен одговор е ...пријавете...е било пријавено,ваљда сум во заблуда.:)

Не секогаш пријавите се земаат здраво за готово, иако секогаш се прегледани од администрацијата. Но тоа не значи дека треба да се прекине да се пријавува. Слободно пријавувај, така ќе придонесеш повеќе кон квалитетно оформување на форумов :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не секогаш пријавите се земаат здраво за готово, иако секогаш се прегледани од администрацијата. Но тоа не значи дека треба да се прекине да се пријавува. Слободно пријавувај, така ќе придонесеш повеќе кон квалитетно оформување на форумов :)

Навистина? :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

Да. Зависи како ја разгледуваме работата. Не може еден човек да го води целиот тек на дискусиите. Затоа скоро секогаш дискутираме дали треба да се промени насловот на темата како и даваме причини pro и contra за истиот дали треба или не треба да се смени.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да. Зависи како ја разгледуваме работата. Не може еден човек да го води целиот тек на дискусиите. Затоа скоро секогаш дискутираме дали треба да се промени насловот на темата како и даваме причини pro и contra за истиот дали треба или не треба да се смени.

Браво.:)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ехеј, дојдов тука за да ве пофалам :)
После губитокот на lady_blue од листата на модератори имавте голема „дупка“ во администрацијата.
Конечно на некој начин сте ја потполниле.
Честитки за изборот на Redhead за модератор.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
На место ти е забелешката. Ќе проверам како може тоа технички да се реши.

Што бидна со предлогот на место за да во известувањето за казнениот поен следува и самото мислење за да ни биде јасно каде сме прекршиле правило на форумов?
Баш ме интересира каде најдовте односно каде се пронашол некој навреден овој пат.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Што бидна со предлогот на место за да во известувањето за казнениот поен следува и самото мислење за да ни биде јасно каде сме прекршиле правило на форумов?
Баш ме интересира каде најдовте односно каде се пронашол некој навреден овој пат.:)
тешко се прави printscreen на некое мислење Мели.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
тешко се прави printscreen на некое мислење Мели.

Ама не мора ни принтскрин да е, цитат обичен нека биде. Барем да знаеш за кое мислење си добил опомена/казна. Вака само казна со линк кон избришано мислење.