ако сум бог на само еден ден најпрво себеси би си го обезбедила наредниот(ма како само наредниот цел живот би си го средила) а потоа би направила нешто за кучињата скитници и како трето и последно би пратила храна, вода, книги-се она што е услов заживот во африка и сличните заборавени од господ земји
Себичност до небото ! Па ете зошто си бог.
но но но
не е себичност туку реалност
вредностите како љубов,чсност,хуманост,грижа и сите други именки од библијата во ова општество колку и да ги враќаш нема да опстанат, џабе ако ти им дадеш љубов на африканците а тие кутрите леб немаат.
Хуманост-како јас да бидам хумана и да дадам на некого ако ни јас сама немам-мишн импосибл нел
Ќе напрам да има бесмртност тоа мие најбитно Да има љубов, слога и мир. Би исчезнал неколку нации кои лично ги сметам за племе Албанци,Грци и Бугари, затоа што вакви луѓе не заслужуваат да бидат дел од планетата земја. Би направил сите луѓе да се хумани, сите да имаат родители, сите да имаат доволно пари за живеење да нема ни богати ни сиримаси едноставно средна класа.
Ти или не ме сваќаш или не, доколку тие вредности им ги дадиш самите ке си помогнат лугето помегу себе. Нема да опстанат, ако до сега сите размислувале песимистички до сега и струја ке немавме. Сакаш да кажиш немаш, никој не те тера на тие од африка да помагаш околу тебе нема ли луге.
Нема врска среди си го животот имај пари до небото ке видиш кои вредности ке ти фалат.
Фала и пријатно!
Зошто наместо да ги снема
не направиш да бидат добри луѓе?
Стави се на местото од Бог тој не
би направил некој да го снема
Јас на пример му им всадила љубов