Тебе досадно да не ти е Фројда?
Он.Само да се кул и со разбирање.
Да не сметам Ленче? Нова сум и јако ми е позз
Тебе досадно да не ти е Фројда?
Он.Само да се кул и со разбирање.
Фала ти ХармонијаFrojda само што дојде на форум и отвори прекрасни теми.
Кај професорите најмногу го ценам пристапот кон учениците и начинот на кој ќе го предаде материјалот. Еве на пример додека д-р Жан Митрев предавал во медицинско бил сосема опуштен на часовите и ги предавал лекциите на наједноставен начин користејќи смешни примери од секојдневниот живот и многу од учениците биле задоволни од неговото предавање.
Ако не е тајна што учиш, па ти се допаѓа кај професор/ка кога те сослуша во некоја идеја?Фала ти Хармонија
Ако не е тајна што учиш, па ти се допаѓа кај професор/ка кога те сослуша во некоја идеја?
Да се надоврзам на темата, во приватните или државните училишта има поквалитетен кадар, има ли разлика?
А зошто е тајна, јавно те молам да ми кажеш? Please... љубопитен сумТајна е
Инаку во било која професија можеш да имаш различни ставови...еве за пример ќе ја земам историјата како наука која содржи многу контроверзии.Ако професорот сака само да ги набубаме податоците без да ја разбереме вистинската причина за одреден настан,тогаш не знам како човештвото би извлекло поука од историјата,т.е. која е ползата од неа.
Што се однесува до приватните и државните училишта,ова може и како нова тема да иде.Јас лично мислам дека во приватните училишта конкуренцијата ќе си го баправи своето,иако сега не се на којзнае какво ниво,во иднина може да бидат многу подобри од државните.