Љубовни проблеми

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Не дека сум љубоморен ама што има келнерот да ја прашува што ќе пие (smoke)

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Eпа вака...имам сериозен проблем, а и сериозна врска. Пред неколку години запознав еден дечко на една од социјалните мрежи, долго време четувавме, ми се претстави како финансиски стабилно и образовано момче, а а јас го прифатив како многу добар, интелегентен и паметен човек. Не знам како, но по некое време се согласив да се видиме и тоа наше ненадејно пријателство прерасна во врска. Информацијата дека има добро образование, сигурна и добро платена работа им ја пренесов на другарките, но после некое време дознав дека нема ништо од тоа, тој е еден од многуте кој денес се борат да најдат нешто и колку толку да заработат.... Кај мене тоа ништо не промени, јас го сакам, и не ми биле биле, а и нема да ми бидат битни никогаш туѓите пари, но немам смелост да им кажам на моите најблиски дека цело време ме лажел, а јас слепо сум верувала. Пред некој ден една пријателка ми кажа дека прашала за него, а не е ни свесна дека тој како што го претставив не постоел и нема да постои. ВО тој момент сватив дека имам голем проблем, не знам што да направам, дали да му раскинам и се да остане како што е, иако јас му простив и тоа што ја дознав вистината ништо не промени кај мене за него или да останам со него затоа што лудо го сакам. Ве молам за мислење,стварно не знам што да направам?

Кажи му веке да не те лаже, ако повтори - раскинувај. (прво прашај зошто те излажал можеби и на него го мачи нешто)

Ако ти е битно само стабилната работа и ако си се разочарала од тоа, бегај не си за него.

Ако сериозно после сето тоа размислуваш дека љубовта е над се, и ако го прифатиш тоа како што е тогаш може да останете.
Од кај знаеш, може дечкото сериозно имал проблеми со финансиите и работата а се вљубел во тебе и те осетил каква си и што те интересире и морал да глума за да има љубов до него.

Aferra

Нов член
13 јули 2013
13
4
3
После две ипол години раскинав со дечко ми :( и порано сме прекинувале ама на 1-2 дена сега се немеме слуснато 1 недела ?? Тешко ми е.. help

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
После две ипол години раскинав со дечко ми :( и порано сме прекинувале ама на 1-2 дена сега се немеме слуснато 1 недела ?? Тешко ми е.. help

А сте праеле здрав муабет во меѓувреме? Под здрав, мислам да разгледате што како и причините кои се дешавале оние караници од по 1-2 дена?

Aferra

Нов член
13 јули 2013
13
4
3
Па пробав да правам муабет ама... тешко со него. За све што ќе се деси јас сум крива и многу е љубоморен...