Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Mrav4e

Истакнат Член
11 јули 2013
11
13
103
Незнам можеби некој го предложил ова претходно, би било добро доколку направите апликација за андроид за овој форум бидејќи кога одам некогаш на пат или во училиште на пример, секогаш е со мене мојот мобилен, а кога сум на овој форум времето лета... :) Ако можете да направите нешто во врска со ова ве молам одговорете... :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius and Smiley_1996

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Незнам можеби некој го предложил ова претходно, би било добро доколку направите апликација за андроид за овој форум бидејќи кога одам некогаш на пат или во училиште на пример, секогаш е со мене мојот мобилен, а кога сум на овој форум времето лета... :) Ако можете да направите нешто во врска со ова ве молам одговорете... :)
Си пробал со влез преку мозила?

• Ми се допаѓа
Реакции: Mrav4e

Mrav4e

Истакнат Член
11 јули 2013
11
13
103
Си пробал со влез преку мозила?
Еве моментално пишувам преко мозила и не е лошо... :D Сепак апчикацијата ке заврши поголема работа, overall experience ке биде подобар...Во секој случај фала за советот... :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Подфорум бизнис и економија?

Јас најмногу сакам политика и економија, тоа ми е и струка и тоа се моите теми но сепак мислам економијата како тема пак ќе ја испомешаме со политика и ќе има препукувања од утро до мрак. За тоа поарно да живееме во мир. :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

Lady M

Нов член
19 јули 2013
1
1
3
124
Dobra vecer na site....eve jas sum nov clen na grupava , pa da ve pozdravam ...i uste da vidam kako funkcionira ova..i ke bidam najsrekna...:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Dobra vecer na site....eve jas sum nov clen na grupava , pa da ve pozdravam ...i uste da vidam kako funkcionira ova..i ke bidam najsrekna...:D

Само нешто пишувај на кирилица ;) тоа е едно од правилата на форумов и патем добредојде :wavespin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy

Добредојде на форумов, како за почеток можеш да пишуваш на кирилична поддршка, ако нешто не ти е јасно, прашај ги модераторите тука сме за да помогнеме. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady M and Марија