Како сакате наречете го, ама ми се чини дека ви е неопходно во правилникотДомашна култура се вика тоа.
Како сакате наречете го, ама ми се чини дека ви е неопходно во правилникотДомашна култура се вика тоа.
Си пробал со влез преку мозила?Незнам можеби некој го предложил ова претходно, би било добро доколку направите апликација за андроид за овој форум бидејќи кога одам некогаш на пат или во училиште на пример, секогаш е со мене мојот мобилен, а кога сум на овој форум времето лета... Ако можете да направите нешто во врска со ова ве молам одговорете...
Си пробал со влез преку мозила?
Еве моментално пишувам преко мозила и не е лошо... Сепак апчикацијата ке заврши поголема работа, overall experience ке биде подобар...Во секој случај фала за советот...Си пробал со влез преку мозила?
Подфорум бизнис и економија?
Dobra vecer na site....eve jas sum nov clen na grupava , pa da ve pozdravam ...i uste da vidam kako funkcionira ova..i ke bidam najsrekna...
Dobra vecer na site....eve jas sum nov clen na grupava , pa da ve pozdravam ...i uste da vidam kako funkcionira ova..i ke bidam najsrekna...