Постои ли задгробен живот пријателе?
Конечно почнавме да се сложуваме. Мило ми е што ме напаѓаш инаку, нападот е најдобра одбрана. ЗОШТО СЕ БРАНИШ ПРИЈАТЕЛЕ? Кажи ми кој е твојот страв?Буда рече Не и јас му верувам.
Конечно почнавме да се сложуваме. Мило ми е што ме напаѓаш инаку, нападот е најдобра одбрана. ЗОШТО СЕ БРАНИШ ПРИЈАТЕЛЕ?
Од што се плашиш?Затоа што буда вика дека нападот е најдобра одбрана.
Од што се плашиш?
Херц е мерило. Ознака за резонанцијата на променливата... по мое.
Резонанција значи дека СЕ ВАРИРА НА СВОЈА ФРЕКФЕНЦИЈА...па дури и ние луѓето... ако идеме на црква на пример и таму има гужва, јас ќе осетам дека ти си позади мене, поради резонанцијата... во вид на страв или грчење на нозете... ќе почувствувам дека некој има позади мене... исто и ти, пример ќе внимаваш да не ме сопнеш... тоа е еден вид резонанција. Фрекфенциите се судруваат, моите и твоите... исто како и двајца заљубени... кој варираат на фрекфенција на љубовта - ПЕСНАТА ОД АРЕА АКО ЈА ПАМЕТИШ... инаку, не би сакал повеќе да се инаетам со тебе... борба со женско не сакам. Се извинувам јавно за преска и не доличниот пост што го пишав... ИЗВИНИ, ЗГРЕШИВ. нема да се повтори.Првпат слушам за поим резонанција на променлива. И ова Буда го рече?
Инаку по мое лубеницата е зеленчук.
инаку, не би сакал повеќе да се инаетам со тебе... борба со женско не сакам. Се извинувам јавно за преска и не доличниот пост што го пишав... ИЗВИНИ, ЗГРЕШИВ. нема да се повтори.