Постои ли задгробен живот?

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Буда рече Не и јас му верувам.
Конечно почнавме да се сложуваме. Мило ми е што ме напаѓаш инаку, нападот е најдобра одбрана. ЗОШТО СЕ БРАНИШ ПРИЈАТЕЛЕ? :) Кажи ми кој е твојот страв?

• Ми се допаѓа
Реакции: AnGelgirl24

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Конечно почнавме да се сложуваме. Мило ми е што ме напаѓаш инаку, нападот е најдобра одбрана. ЗОШТО СЕ БРАНИШ ПРИЈАТЕЛЕ? :)

Затоа што буда вика дека нападот е најдобра одбрана.

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Мислиш ли дека не постоиш? За мене си реален и те сакам, кој и да си, каде и да си, не затоа што Буда рекол. Туку затоа што љубовта го победува стравот. :mstickle

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Херц е мерило. Ознака за резонанцијата на променливата... по мое.

Првпат слушам за поим резонанција на променлива. И ова Буда го рече? :giggle

Инаку по мое лубеницата е зеленчук.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Првпат слушам за поим резонанција на променлива. И ова Буда го рече? :giggle

Инаку по мое лубеницата е зеленчук.
Резонанција значи дека СЕ ВАРИРА НА СВОЈА ФРЕКФЕНЦИЈА...па дури и ние луѓето... ако идеме на црква на пример и таму има гужва, јас ќе осетам дека ти си позади мене, поради резонанцијата... во вид на страв или грчење на нозете... ќе почувствувам дека некој има позади мене... исто и ти, пример ќе внимаваш да не ме сопнеш... тоа е еден вид резонанција. Фрекфенциите се судруваат, моите и твоите... исто како и двајца заљубени... кој варираат на фрекфенција на љубовта - ПЕСНАТА ОД АРЕА АКО ЈА ПАМЕТИШ... инаку, не би сакал повеќе да се инаетам со тебе... борба со женско не сакам. Се извинувам јавно за преска и не доличниот пост што го пишав... ИЗВИНИ, ЗГРЕШИВ. :) нема да се повтори.

• Ми се допаѓа
Реакции: AnGelgirl24

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
инаку, не би сакал повеќе да се инаетам со тебе... борба со женско не сакам. Се извинувам јавно за преска и не доличниот пост што го пишав... ИЗВИНИ, ЗГРЕШИВ. :) нема да се повтори.

Сакал не сакал, форум е. Кога си решил да пишуваш, не очекувај истомисленици.
Не е инаетење, се вика дискусија.

Иначе кај си видел ти фреквенција, па да знаеш дека постои??
Прогуглај ќе видиш што се обидувам да ти посочам цело време. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Harmonija