Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Wait a sec, Bobo повторно е казнет? :eek: Па добро бе луѓе, до кога вака.
И зошто јавно не кажувате која е грешката на банираниот, па да процениме дали е праведно баниран или бидејќи на некого му фирнало така?
Од ден на ден, се повеќе го избегнувам форумов, а гледам не сум единствен. Зошто и како, проценете сами.

Повторно заради хировите на ист модератор,замисли,дури чудно :D
Додуша,не дека можеби не напиша нешто за што се казнува на форумов,ама ништо подолу не беше и тоа Прва напишала и модераторката,а тој само и визврати.
Но се разбира модераторката си ги избриша своите мислења.:)
И што со таквото понашање?
На тие што се така ,,казнети,, ,,казната,,ке им помине,ама потребата за подмоности еден ден ке прерасне бог да чува во којзнае што :unsure
Оти нели човек од се се наситува,па му се зголемуваат апетитите.
Далеку по недозволени постови постојат во самата тема од одредени членови,не само што сеушт стојат,не се ни казнети а уште помалку избришени.
Ама нели кога неправедно се казнува постовите се бришат за да не се види она што ,,не треба,, да се види.
Ништо чудно да се осети некој навреден и од овој пост.
Се додека некој е неуморен и ненаситен од и на подлости,се дотогаш Баба Мели ке биде неуморна :D
Па колку сакаат нека се собираат друштва за хуманитарни сврхи и несфрхи.
За жал,и зелената околина успат се труи покрај сувата.
Едит...и да не заборавам...и овој пат имав кејф да пишувам редови изигрувајки наводно мајка Тереза:wub

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
А каква врска имаат производители на козметика со затворениците од средниот век?
Зашто истите да не се тестираат на луѓе кои сториле тешки кривични дела? Ти пример Хитлер би го ставила на Хаваи.
Колку си контрадикторен,во еден случај повикуваш наместо на животни да се тестираат на луѓе (го следиш патот на Хитлер слично он тоа го правел со Евреите) а во другиот случај случај го покажуваш Хитлер со прст како лош човек.Кој е сега полош?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Колку си контрадикторен,во еден случај повикуваш наместо на животни да се тестираат на луѓе (го следиш патот на Хитлер слично он тоа го правел со Евреите) а во другиот случај случај го покажуваш Хитлер со прст како лош човек.Кој е сега полош?
А на кој да се тестира? Зашто на животни? Полни се затворите со криминалци.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Сфатете ме како сакате, ама за некои работи ептен напнувате.
Едниот ист муабет,за иста работа го вртите милион пати.
Не знам како не се уморувате.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Повторно заради хировите на ист модератор,замисли,дури чудно :D
Додуша,не дека можеби не напиша нешто за што се казнува на форумов,ама ништо подолу не беше и тоа Прва напишала и модераторката,а тој само и визврати.
Но се разбира модераторката си ги избриша своите мислења.:)
И што со таквото понашање?
На тие што се така ,,казнети,, ,,казната,,ке им помине,ама потребата за подмоности еден ден ке прерасне бог да чува во којзнае што :unsure
Оти нели човек од се се наситува,па му се зголемуваат апетитите.
Далеку по недозволени постови постојат во самата тема од одредени членови,не само што сеушт стојат,не се ни казнети а уште помалку избришени.
Ама нели кога неправедно се казнува постовите се бришат за да не се види она што ,,не треба,, да се види.
Ништо чудно да се осети некој навреден и од овој пост.
Се додека некој е неуморен и ненаситен од и на подлости,се дотогаш Баба Мели ке биде неуморна :D
Па колку сакаат нека се собираат друштва за хуманитарни сврхи и несфрхи.
За жал,и зелената околина успат се труи покрај сувата.
Едит...и да не заборавам...и овој пат имав кејф да пишувам редови изигрувајки наводно мајка Тереза:wub
Претпоставив.
Сфатете ме како сакате, ама за некои работи ептен напнувате.
Едниот ист муабет,за иста работа го вртите милион пати.
Не знам како не се уморувате.
We are tireless. :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Истра работа,но не за иста случка.
Некого го напнуваат(инспирираат) повторувањето и повторувањето на истите подлости.
А некого го напнуваат истите муабети.
Сите луге се различни.:D
Едните го осекаат едното на својата кожа,а другите другото.:unsure

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
од шо се прајш толку мн шо знајш до сеа не сФате дека си зборам на свој диалект..хахаххахаха па мене ќе ми соли памет за образование и сл. работи..смешно ептен хахаххаа ти си тој шо влегвла од една во друга истите работи ги пишиш по стоти пат оти нема шо да кажиш друго.Не вреди чоек да дискутира со тебе ххаха така да ова ќе биди послден мој коментар поврзано со ова и со тебе..

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Истра работа,но не за иста случка.
Некого го напнуваат(инспирираат) повторувањето и повторувањето на истите подлости.
А некого го напнуваат истите муабети.
Сите луге се различни.:D
Едните го осекаат едното на својата кожа,а другите другото.:unsure

За тоа дека сите луѓе се различни,многу е јасно.

Меѓутоа не ја гледам поентата во пишување постојано на истите саркастични постови.
Едниот ист муабет се врти подолго време.
Кога некој член пишува пост треба да си стои зад него,ако се коси со правилата на формот, тогаш не ја гледам беспотребната галама.
Тоа што еден модератор мисли дека треба да избрише или казни некој член, тоа си е негово право.
Како и да ти звучи постов,од ваквите муабети се поретко ми се уклучува на форум.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Saladin

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
За тоа дека сите луѓе се различни,многу е јасно.

Меѓутоа не ја гледам поентата во пишување постојано на истите саркастични постови.
Едниот ист муабет се врти подолго време.
Кога некој член пишува пост треба да си стои зад него,ако се коси со правилата на формот, тогаш не ја гледам беспотребната галама.
Тоа што еден модератор мисли дека треба да избрише или казни некој член, тоа си е негово право.
Како и да ти звучи постов,од ваквите муабети се поретко ми се уклучува на форум.

Твое право на избор.
За се друго што сакав,кажав во постот погоре.:)
Постои опција за нечитање на тие се едни исти посстови,како што не постои ограничување колку пати смеат да се повторат.
Некој се забавува на форумов со слики,некој со подмолности,некој со поезија и филм,а некој вежбајки се еден ист сарказам....