1. неверојатно колку ги помешуваш лончињата со личниот живот каде во мојот претходен пост не беше нит спомнат.
2. Ја знам причината зошто сакаш да излезам в пресрет за потписот. Но тоа не го менува фактот дека мислењето е променето. Ако се бара причината во се` од почеток до крај, тогаш моите причини можам да ги пласирам тука до утре сабајле. Да не заборавам дека само не сум единствен. И така до недоглед ќе биде.
3. Администрацијата точно се група пред се` на луѓе, но тоа ти е исто како и кога идеш на гости кај домаќинот - ти не си правиш што ти душа сака туку се повинуваш на домашните правила. И тие ако се лоши домаќини, имаш ексклузивно право да си заминеш откај нив но не и да го правиш истиот џумбус.
4.
Погребите се веќе одамна изумрена работа. Но кога веќе пробуваш да откопуваш за една личност, јас би те потсетил на неколку несвесно или свесно ти што ги имаш направено. Многу од членовите читајќи ги твоите (ин)директни навреди, некои влегувајќи со тебе во коштец, други игнорирајќи но и повторно читајќи нови и нови навреди и препукувања (за кои познато е дека ти си иницијалната каписла), го имаат напуштено форумот, без да го декларираат тоа. Ќе речеш право на избор. Е па сепак го искористиле тоа ексклузивно право да го напуштат домаќинот иако во овој случај домаќинот е индиректно инволвиран.
5. пробуваш да наметнеш некоја несигурност како сите членови размислуваат матно, поради нивната не доволно концизна мисла. Тоа така делува можеби на екранов, но и самата знаеш дека не е така и дека работите се малку повеќе од јасни. Само што можеби тие личности имаат човечност и не сакаат да споделуваат твои лични информации.
Не не,немој така.
Избегнувајки ги повторно одговорите од добро позната причина,излагаш свои мислења и тоа повторно со еден куп претпоставки што уствари
можеби јас ке сум рекла.
Не
Можеби
Ни Случајно немаше да напишам ниту едно од твоите напишани можни одговори.
Тоа е твој стил,одамна за мене познат.
Што мислиш Саладине,ти причинува задоволство од секогаш наводно да застапуваш некоја група?(немој да извртиш дека сама сум спомнала група која не постои,еве во цитираниот пост ти ја спомна наводно дека постои).
Неможам да негирам дека не си заминале членови заради мене,но можеш ли ти да гарантираш дека никој не си заминал заради тебе?
Јас ненможам ниту едното ниту другото.
Ти ако можеш она првото,а пошто не е јавно низ темите,тогаш кој е тој што нечиј личен живот го иритира што не го познава,а се труди со од зад грб било што да направи па макар и да се приклучин кон наводно некоја група.
Да не случајно ти ја предводиш?(да не бидам погрешно сфатена,само прашувам)
Ако е така,којзнае зошто?
Велиш дека ако пробаш да откопаш ке ти одземало многу време.
Па и онака ти одзема доста време да се повторуваш доста пати неаргументрано.
Јавно те замолувам,аргументирајсе веке еднаш и замолчи ме.
Велиш дека наводно сум ,,штетник,,за кукава,и тоа наводно е пак мислење на групата што ти ја спомна.
Ургирајте,до домакинот,како што го нарекуваш ти,нека го отстрани штетникот.
Ургирај директно оти и онака на секој можен начин пробуваш индиректно откако пробав да ти укажам уште многу одамна оти летањето глави и не е така којзнае колкав успех во животот.
Не е ни киснењето на форумите,ова барем јас признавам дека го правам.
А ти?
Ти наводно еден период не престана да посочуваш како јас киснам на форум,за да на крај испадне дека ти истото го правиш во множина.
Ова не го сфакај како навреда,ова се пак твои зборови.
До кога вака саладине?
До кога ке се плашиш да ми одговориш на прашањата кои ке го демантираат секое твое тврдење околу ликот зад никнејмот Мелпомена?
Иначе,да признавам,се чувствува бранот на групата,се секаваш,ти го спомнував ова јавно низ форумот уште многу одамна.
И се разбира,за сето тоа имам итекако свесно голем свој удел.Признавам.