Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Во делот:

човекот ти одговори,но ти не го промени:D

Не сум го видела одговорот,ке ми го цитираш?:wub
Ако ми го цитираш,утре ке го видам,мада сега го нема,ама ти можеш со помош да направиш магија :D
нема да ти е прв пат.
Едит..А ваквите застапувачи како тебе,едно време ти ги викаше адвокати,ама јас нема да те наречам така,туку ке кажам само дека везбаме дискутирање :svirka

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Не сум го видела одговорот,ке ми го цитираш?:wub
Ако ми го цитираш,утре ке го видам,мада сега го нема,ама ти можеш со помош да направиш магија :D нема да ти е прв пат.

Ај бркај работа сеа, доволно време ти посветив:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Redhead

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да кажам:
Ме иритира младинава денешна. Толку се неуки, толку се невоспитани... Значи не сакам да ме сфатите погрешно. Генерализирам, ама секако има исклучоци.
Овој пат сите зборови, од прв до последен се насочени кон членот што го цитирам.
Зошто бе деца не се научите убаво да возвратите, со издржани аргументи, па да ти е мило што дете малечко ти реплицирало, и да му симнеш капа(иако не го делиш мислењето). Да речеш „Браво, детето има свој став.“
Ама како ќе речеш такво нешто на човек/дете/младич кој на секој пост што не може да возврати со аргумент пишува „Слободна/слободен си.“
Толкав ли ви е капацитетот бе деца? Толку ли научивте во училиште? Толку ли ве научи околината?
Некогаш си викам... возрасните сме виновни. Ние не ги воспитуваме како што треба. Можеби треба ваквите деца, после секој ваков збор, да ги удираме по уста, па може ќе научат правилно да се изразуваат.
Навистина... па дури и да зборува некој чисти бесмислици. Да блада. Од чист респект би требало да се изразите помило, пољубезено. На крајот на краиштата сепак тој соговорник е некоја година повозрасен од вас...
Срамота.

п.с. свесен сум дека ова ќе се смета за лична навреда, ама ми пукна филмчето.

Е да,честа е оваа појава.
Немав желба да образложувам пред некој ден,баш ми е мило што случајно добро образложи за ваквата појава.
Туку се ми се чини дека освен тоа што со таков пост покажуваат дека немаат аргументи,најверојатно си мислат дека некому упатуваат навреда,а уствари се навредуваат самите себе си.

Ај бркај работа сеа, доволно време ти посветив:D

А тебе те прозва некој? :)

Напушти го часот,ослободена си:D

:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Arkantos

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Wait a sec, Bobo повторно е казнет? :eek: Па добро бе луѓе, до кога вака.
И зошто јавно не кажувате која е грешката на банираниот, па да процениме дали е праведно баниран или бидејќи на некого му фирнало така?
Од ден на ден, се повеќе го избегнувам форумов, а гледам не сум единствен. Зошто и како, проценете сами.

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Враќај се во 14-15 век мислам дека за тоа време збориме по твоиве зборови што ги кажа погоре.Кој е обвинет за силување на плоштад,каменување,горење жив.
А каква врска имаат производители на козметика со затворениците од средниот век?
Зашто истите да не се тестираат на луѓе кои сториле тешки кривични дела? Ти пример Хитлер би го ставила на Хаваи.