Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
4TO1iCt.jpg

Вардар помина низ Прилеп

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
СДК на почетокот темата за папарацото беше интересна, ама во последните месеци се користи само за препукавање, и тоа што не може да се напише "мислење" за одреден член, вешто се наоѓа одма соодветна слика.
Разбирам еднаш, два пати, али темава ја изгуби првобитната замисла.
Барем според мене.

Right, сеа служи за упатување навреди и провоцирање преку слика/gif анимација. Демек не напишав ништо лошо,не прекршив правило:D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Right, сеа служи за упатување навреди и провоцирање преку слика/gif анимација. Демек не напишав ништо лошо,не прекршив правило:D

Да де,тебе некој или те провоцра на форумов,или ти се интересира за личниот живот,трето нема.
Аааа да,или евентуално те обвинува оти копираш текстови.
Ама затоа пак ти знаеш,,соодветно,,да вратиш,но веке никому не му смета.
Некаде беше напишала дека заедно со мене си учествувала во некоја дискусија,па ја користам повторно приликава да те прашам уште еднаш оти не ми одговори.
А ти таквите ги нарекуваш дека се нашле во тесно.
Еве сега ти си на широко во твоја тема,одговори со навреди па ке си ги избришеш покасно.
Во која дискусија си учествувала воопшто на форумов?
Не дека дискутирање е голема работа,ама чисто онака да ме потсетиш оти не ми стои веродостоен твојот исказ.:)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Да де,тебе некој или те провоцра на форумов,или ти се интересира за личниот живот,трето нема.
Аааа да,или евентуално те обвинува оти копираш текстови.
Ама затоа пак ти знаеш,,соодветно,,да вратиш,но веке никому не му смета.
Некаде беше напишала дека заедно со мене си учествувала во некоја дискусија,па ја користам повторно приликава да те прашам уште еднаш оти не ми одговори.
А ти таквите ги нарекуваш дека се нашле во тесно.
Еве сега ти си на широко во твоја тема,одговори со навреди па ке си ги избришеш покасно.
Во која дискусија си учествувала воопшто на форумов?
Не дека дискутирање е голема работа,ама чисто онака да ме потсетиш оти не ми стои веродостоен твојот исказ.:)

А тебе те прозва некој? :)
Напушти го часот,ослободена си:D

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А тебе те прозва некој? :)
Напушти го часот,ослободена си:D

Ете,просто проширена реченица,полна со одлики на самата тебе.
Освен вака,поинаку не знаеш да,,дискутираш,,.
Подизбриши се покасно,за да ти биде завршена задачата до крај.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мене ми е најсмешен бобо кога лупа лајкови на секој пост на Мели :rofl

А мене во последно време си ми ти,кога лупаш лајкови на некого за истите работи за кои некогаш ги сметаше за неисправности. :)
Јес да човек може да си го промени мислењето во врска со некого,и тоа е нормално,ама точно ти знаеш на што мислам :eek :D (facepalm)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
А мене во последно време си ми ти,кога лупаш лајкови на некого за истите работи за кои некогаш ги сметаше за неисправности. :)
Јес да човек може да си го промени мислењето во врска со некого,и тоа е нормално,ама точно ти знаеш на што мислам :eek :D (facepalm)

(handshake) во право си ,впрочем кога и не си била?!:rofl Нели slb_bobo?!

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN