Општа забелешка за денешните активности.ам не врнит
Општа забелешка за денешните активности.ам не врнит
СДК на почетокот темата за папарацото беше интересна, ама во последните месеци се користи само за препукавање, и тоа што не може да се напише "мислење" за одреден член, вешто се наоѓа одма соодветна слика.
Разбирам еднаш, два пати, али темава ја изгуби првобитната замисла.
Барем според мене.
Right, сеа служи за упатување навреди и провоцирање преку слика/gif анимација. Демек не напишав ништо лошо,не прекршив правило
Да де,тебе некој или те провоцра на форумов,или ти се интересира за личниот живот,трето нема.
Аааа да,или евентуално те обвинува оти копираш текстови.
Ама затоа пак ти знаеш,,соодветно,,да вратиш,но веке никому не му смета.
Некаде беше напишала дека заедно со мене си учествувала во некоја дискусија,па ја користам повторно приликава да те прашам уште еднаш оти не ми одговори.
А ти таквите ги нарекуваш дека се нашле во тесно.
Еве сега ти си на широко во твоја тема,одговори со навреди па ке си ги избришеш покасно.
Во која дискусија си учествувала воопшто на форумов?
Не дека дискутирање е голема работа,ама чисто онака да ме потсетиш оти не ми стои веродостоен твојот исказ.
А тебе те прозва некој?
Напушти го часот,ослободена си
Мене ми е најсмешен бобо кога лупа лајкови на секој пост на Мели
А мене во последно време си ми ти,кога лупаш лајкови на некого за истите работи за кои некогаш ги сметаше за неисправности.
Јес да човек може да си го промени мислењето во врска со некого,и тоа е нормално,ама точно ти знаеш на што мислам