Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
И двете. Зошто само да ми укажеше некој, немаше да увидам дека имам грубо настапено :)

Кога ти укажаа наместо да се заблагодареше,да не пристапеше со толку навреди притоа променувајки го мисењето,можеби и немаше да се најде во потписот.
Не е за благодарноста,колку е за неоснованите навреди кои ги изнапиша.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
melpomena
Добро, увидел и си призна за тоа, што стана сеа со тоа што те замоли да го избришеш од потпис ?

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Имало доста пати кога не сум била,и тоа сум ти го кажала,ама ете не си запомнала :)
Исто како и секој човек,така и јас,така и ти,сме биле во ситуации во кои не сме биле во право,само не секој на време согледувал ;)
Некој согледува кога ке направи катастрофални грешки,некој на време,некој пред време.

Јас признавам сум согледувала на доста различни начини,па дури и оние во кои се правеле катастрофални грешки,а ти? (wasntme)

Јас си се молам секоја вечер пред спиење дедо Боже да ми ги прости грешките :unsure
И тоа како секој согледува за грешките што си ги прави,само не секој си ги признава на себе и пред другите. (wasntme)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena
Добро, увидел и си призна за тоа, што стана сеа со тоа што те замоли да го избришеш од потпис ?

Пошто ти не одговараш на праашања,дали дека си во тесно,незнам,но јас ке ти одговорам.
Реков дека ке го тргнам и ке го направам тоа кога ке имам инспирација за нов потпис,несакам да сум без потпис,и тогаш кога и тој ке ми одговори на она што го прашав. :)
Позравче Мила

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас си се молам секоја вечер пред спиење дедо Боже да ми ги прости грешките :unsure
И тоа како секој согледува за грешките што си ги прави,само не секој си ги признава на себе и пред другите. (wasntme)

Значи истото мислење го делиме овој пат. :)
Дај боже шо помалку грешки од оние што треба да го молиме дедо Боже да ни прости.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Зошто беше променето?
Иначе нема проблем,не очекував дека ке се навредиш од својот текст.Ке го променам,само те замолувам да ми одговориш.
Да знаев дека те навредува,уште одма ке го променев.
Едит.Уште нешто.Зошто треба да се чувствувам дека неосновано те навредувам со твој текст?

Ти го напиша,а јас крива :eek

Пошто ти не одговараш на праашања,дали дека си во тесно,незнам,но јас ке ти одговорам.
Реков дека ке го тргнам и ке го направам тоа кога ке имам инспирација за нов потпис,несакам да сум без потпис,и тогаш кога и тој ке ми одговори на она што го прашав. :)
Позравче Мила

Не гледам кај си го напишала тоа дека ќе го промениш кога ќе имаш инспирација за нов потпис :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не гледам кај си го напишала тоа дека ќе го промениш кога ќе имаш инспирација за нов потпис :)

А каде виде дека конкретизирв време кога ке го избришам за да баш сега ме прашаш зошто сеуште не сум го избришала.
А виде каде сум го напишала ова?

Ке го променам,само те замолувам да ми одговориш.
Едит.Уште нешто.Зошто треба да се чувствувам дека неосновано те навредувам со твој текст?

Ах Мила Мила :) Машала машала дискутираш :D

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
А каде виде дека конкретизирв време кога ке го избришам за да баш сега ме прашаш зошто сеуште не сум го избришала.
А виде каде сум го напишала ова?

Ах Мила Мила :) Машала машала дискутираш :D

Во делот:
човекот ти одговори,но ти не го промени:D