Зошто беше промената? Увидов дека грубо изреагирав.
Увиде сам или некој ти укажа?
Зошто беше промената? Увидов дека грубо изреагирав.
Увиде сам или некој ти укажа?
И двете. Зошто само да ми укажеше некој, немаше да увидам дека имам грубо настапено
Имало доста пати кога не сум била,и тоа сум ти го кажала,ама ете не си запомнала
Исто како и секој човек,така и јас,така и ти,сме биле во ситуации во кои не сме биле во право,само не секој на време согледувал
Некој согледува кога ке направи катастрофални грешки,некој на време,некој пред време.
Јас признавам сум согледувала на доста различни начини,па дури и оние во кои се правеле катастрофални грешки,а ти?
melpomena
Добро, увидел и си призна за тоа, што стана сеа со тоа што те замоли да го избришеш од потпис ?
Јас си се молам секоја вечер пред спиење дедо Боже да ми ги прости грешките
И тоа како секој согледува за грешките што си ги прави,само не секој си ги признава на себе и пред другите.
Зошто беше променето?
Иначе нема проблем,не очекував дека ке се навредиш од својот текст.Ке го променам,само те замолувам да ми одговориш.
Да знаев дека те навредува,уште одма ке го променев.
Едит.Уште нешто.Зошто треба да се чувствувам дека неосновано те навредувам со твој текст?
Ти го напиша,а јас крива
Пошто ти не одговараш на праашања,дали дека си во тесно,незнам,но јас ке ти одговорам.
Реков дека ке го тргнам и ке го направам тоа кога ке имам инспирација за нов потпис,несакам да сум без потпис,и тогаш кога и тој ке ми одговори на она што го прашав.
Позравче Мила
Не гледам кај си го напишала тоа дека ќе го промениш кога ќе имаш инспирација за нов потпис
А каде виде дека конкретизирв време кога ке го избришам за да баш сега ме прашаш зошто сеуште не сум го избришала.
А виде каде сум го напишала ова?
Ке го променам,само те замолувам да ми одговориш.
Да знаев дека те навредува,уште одма ке го променев.
Едит.Уште нешто.Зошто треба да се чувствувам дека неосновано те навредувам со твој текст?
Ах Мила Мила Машала машала дискутираш
човекот ти одговори,но ти не го промениКе го променам,само те замолувам да ми одговориш.