Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Се извинувам,и јас не очекував дека некој постира пост за кој нема очекувања дека ке биде цитиран :zelen
Во секој случај,претпоставував дека една од поентите на постот е да се влезе на темата и да се направи она што треба да се направи,ама сакав да нагласам дека немора да се дискутира.
Мене барем не ми се допагаат наводни дискусии во кои обично ке се прави ова ,,:showoff,,
Во такви конкретни теми за донирање друго и незнам што би.
Иначе си има мислам посебна тема за хуманоста,ама и во неа ретко кој се нападнал самиот себе си дека не е хуман,обично е обратно.
Ајде само затоа што проценивме дека донирањето треба да биде анонимно и да се молчи за него како да е некој злостор направен ќе ја оставиме темата и ќе седи со еден пост,и 43 прегледи,и не мислам дека форумџиката што кажала дека донирала направила дело за кое треба да се срами или се фалела со тоа,напротив потикнува и е за поздрав.

Не сваќам како на ваква тема и се става некоја друга димензија одма,зашто,како,кој,колку,дали смеел?
Не би ставила на постов read only претпоставувам дека пак ќе ме цитираш?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ајде само затоа што проценивме дека донирањето треба да биде анонимно и да се молчи за него како да е некој злостор направен ќе ја оставиме темата и ќе седи со еден пост,и 43 прегледи,и не мислам дека форумџиката што кажала дека донирала направила дело за кое треба да се срами или се фалела со тоа,напротив потикнува и е за поздрав.

Не сваќам како на ваква тема и се става некоја друга димензија одма,зашто,како,кој,колку,дали смеел?
Не би ставила на постов read only претпоставувам дека пак ќе ме цитираш?

Нема потреба од толкава нервоза заради спротивставени мислења околу одредена работа.
Јас сепак ке се потрудам да запамтам дека постовите на членот под име Лилиан,не смеат да се цитираат.
Без разлика што се постирани на јавен форум.
Пријатна вечер:)

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Нема потреба од толкава нервоза заради спротивставени мислења околу одредена работа.
Јас сепак ке се потрудам да запамтам дека постовите на членот под име Лилиан,не смеат да се цитираат.
Без разлика што се постирани на јавен форум.
Пријатна вечер:)
Ако ја продолжиме дискусијава ќе се добие впечаток дека јас сум таа што сака да помага а ти лошата што не сакаш да донираш,затоа инсистирав да нема реплицирање на поинаков начин не знам како да ти објаснам?
Нервоза виде во три реченици?Зашто мислиш дека тоа што имаш различно мислење од Лилиан ја доведе до степен на нервоза навистина не знам.
И во јавен превоз може да се качи било кој ама има кодекс на однесување,се надевам зборот јавен не го употреби во контекс "што сакам смеам да направам"?
p.s Запамети вети дека нема да ме цитираш повеќе.;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Запамтив,да.
Еве,нема :D
Не беа три реченици,иначе може и од една и тоа баш преку тој кодекс.
И никаде не напишав дека јавен значи ,,смеам се,,.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Aleksis јавно клекнувам на коленици и....
барам од тебе да плеснеме една парија билијард, пеер... : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Чекачу те на мини клип разбираш! :D
Зшто куманофци су нетачни ?
Зшто цел живот се чекаф куде сат што никад не е тачан(доро само два пут у 25 саата) : )

Нема те на миниклипз маааа
Да не не те пуштисфа на врата ? : )

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Зшто куманофци су нетачни ?
Зшто цел живот се чекаф куде сат што никад не е тачан(доро само два пут у 25 саата) : )

Нема те на миниклипз маааа
Да не не те пуштисфа на врата ? : )
Иииииииии резултатот моментално е : 1:1.. за оние шо се кладат у живо! :D

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Aleksis дојди ваму на муабет малк да утепаме тука,и така сон се нема:D