Чет муабети (ти реков-ми рече)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Многу сте биле паметни. Гледам поплава сте направиле од мозокот што почнал да ви истекува од ушите. Бре бре бре, Ајнштајн да знаел за вас ќе се откажел уште пред да почне. Искомплексирани домаќинки.
Ко да го слушам братучед ми....да не заборавам има 5 години... :D многу сте ми слични во размислувањето,мајке ми! :rofl

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Многу сте биле паметни. Гледам поплава сте направиле од мозокот што почнал да ви истекува од ушите. Бре бре бре, Ајнштајн да знаел за вас ќе се откажел уште пред да почне. Искомплексирани домаќинки.

Ова се однесува на женските членови од форумов,или на домакинките кај тебе дома?
Извини што те прашувам ама ептен сум радознала.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Искомплексирани, заборави да кажеш. ;) Оф не, најпаметни бевте вие.
Коста зашто насетувам нервоза и грчење во абдоменот твој, скриени во литава wanna be иронија што ја користиш? :(
После наместо нетот да го користиш за да се правиш мадрфакер по форуми, ќе треба за барање соодветни апови да го трошиш...а, не бива (shake)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Си знаат тоа за кои се однесува.

Јас не знам,а сакав да знам :wub
Но ете,не ми кажа :place
Кој и да се,биди малку џентлмен,не удирај толку ниско,ке се повредиш самиот.
Од многу високо никој не успеал да удира ниско.
Се појавува ефектот на бумеранг :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Лошото е кога не се прави ни на зборови ни на дело.

Јас барем потикнувам некој да ја погледне темата.Не очекував дека ќе бидам цитирана на овој пост да не ја изгуби тежината во реплицирање и докажување.Ел финито.
Се извинувам,и јас не очекував дека некој постира пост за кој нема очекувања дека ке биде цитиран :zelen
Во секој случај,претпоставував дека една од поентите на постот е да се влезе на темата и да се направи она што треба да се направи,ама сакав да нагласам дека немора да се дискутира.
Мене барем не ми се допагаат наводни дискусии во кои обично ке се прави ова ,,:showoff,,
Во такви конкретни теми за донирање друго и незнам што би.
Иначе си има мислам посебна тема за хуманоста,ама и во неа ретко кој се нападнал самиот себе си дека не е хуман,обично е обратно.