Многу ми е интересно кога сум сведок на некој што осудува(без разлика дали од мој аспект со Право),а претходно сум била сведок на безброј случаеви кога истите особи се декларирале како наводно не би осудувале никого за било што.
Де бре, медиумиве и народов треба да разграничат помеѓу насилник и пијан дебил.
Наслов „Момчето што брутално нападна беспомошна бабичка“...и си викам сега готово, крвишта и скршеници ќе гледам.
Дебилна постапка, но не и брутална, а за жал не и единствена од овој тип, само ете, овој е од ретките морски ѕвезди кој бил доволно талентиран да си го фати херојскиот подвиг на лента. Во реалноста, вакви покондирени тикви се секојдневие.
Шо не го истепа некој штом веке толку пишуваме колку наводно не разгневил.
Или на зборови сите сме силни,за осудување први,за кажување како треба да биде исправно сме преку ред,а за на дело последни.
Извинете што засметав во дискусијава,требаше да пишуавм колку наводно е дебилен колку силно го осудувам,за да изгледа дека тоа што го направи не го оправдувам,и колку наводно ме загрижила таа случка што секојдневно се случува и пред наши очи,ама само си ја виткаме опашката дека тоа не е наша работа.
Мир во светот,почит кон постарите и сеење позитивна енергија.
Во право си, но овој кретен е фатен (снимен) на дело.
Да се надоврзам на претходниот пост
Не е до полевањето со пиво, не е до тоа дека некој бил опцуен, туку релацијата од помлад кон многу постар и немоќен. Тоа ми е нечовечно.
Многу ми е интересно кога сум сведок на некој што осудува(без разлика дали од мој аспект со Право),а претходно сум била сведок на безброј случаеви кога истите особи се декларирале како наводно не би осудувале никого за било што.
You have no idea.
Исто како и глумењето светец, со ореолот на заштитник.
Искрено ме зачуди ама отворив фемина во филмовите и ставрно да ти било така а јас не го отворам ич тој форум Добро е што кажа од сега таму ќе си барам филмчињаНа Фемина форумот можеш да си најдеш предлози за драма филмчиња и тешки романтики зашто нели имаат тема за секој филм, за разлика од другите форуми.
хаха јас сум машко, па подобро го знам делот со литература и филмови на Фемина од тебе Shame on meИскрено ме зачуди ама отворив фемина во филмовите и ставрно да ти било така а јас не го отворам ич тој форум Добро е што кажа од сега таму ќе си барам филмчиња
Пеперутке молим те немој ми речи дека не си слушнала за Цеца и Северина.А ти пошто имаш врска од убава музика...дај просветли не’ жити очи...посочи ни’ ја убавата музика...аман за аман очајни сме...
Ноже, Цеца и Севе слушам ти ја ал деј лонгПеперутке молим те немој ми речи дека не си слушнала за Цеца и Северина.