Абе за кафе лесно е,ја сакав барем награда да си добиеш..ваква награда не се пропушта....ама не се дава па овој Парво !
Абе за кафе лесно е,ја сакав барем награда да си добиеш..ваква награда не се пропушта....ама не се дава па овој Парво !
Згази гу еј
Број у пепе ти остављам и податоци куде моеш да гу подигнеш награду
абе млада мама си и не ми личи ама овј муабет около дизање сфе некоју изопачену машту ми праи
ај лаку ноќ цуре, киду ја да спију, јутре сам прву смену
абе него и точка (.) ваква да му пишиш пак ќе му доат такви мислихаха јас се израдував ќе си земам награда ама ништо,ај следеќи пут можда,она ќе тренира поише па и ја ќе иам ќар
ајде добра ноќ и без много дрти мајндс
абе него и точка (.) ваква да му пишиш пак ќе му доат такви мисли
ја не сум плава...и неам вакви ''штикли'' !Еве још овој и нема више дрти мајднз : )
Алексис ти ли си овај ? : P
Коце, да бевме искомплексирани домаќинки ќе бевме до шпоретот за да направиме поубав зелник од комшивката, а немаше да кисниме на форумов...Многу сте биле паметни. Гледам поплава сте направиле од мозокот што почнал да ви истекува од ушите. Бре бре бре, Ајнштајн да знаел за вас ќе се откажел уште пред да почне. Искомплексирани домаќинки.
немој бе не замарај со вакви дечаци ....дај едно кафе да си испиеме ,утринско!Коце, да бевме искомплексирани домаќинки ќе бевме до шпоретот за да направиме поубав зелник од комшивката, а немаше да кисниме на форумов...
Не знав дека лејтли домаќинките дремат на форум....упс, да се коригирам ископлексирните домаќинки...
Не видов вчера, ама ко видов сега што да правам не ме држеше кожа...немој бе не замарај со вакви дечаци ....дај едно кафе да си испиеме ,утринско!