Чет муабети (ти реков-ми рече)

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Згази гу еј
Број у пепе ти остављам и податоци куде моеш да гу подигнеш награду
абе млада мама си и не ми личи ама овј муабет около дизање сфе некоју изопачену машту ми праи
ај лаку ноќ цуре, киду ја да спију, јутре сам прву смену

хаха јас се израдував ќе си земам награда ама ништо,ај следеќи пут можда,она ќе тренира поише па и ја ќе иам ќар:D
ајде добра ноќ и без много дрти мајндс:zelen

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
хаха јас се израдував ќе си земам награда ама ништо,ај следеќи пут можда,она ќе тренира поише па и ја ќе иам ќар:D
ајде добра ноќ и без много дрти мајндс:zelen
абе него и точка (.) ваква да му пишиш пак ќе му доат такви мисли :D

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Абе за кафе лесно е,ја сакав барем награда да си добиеш..ваква награда не се пропушта....ама не се дава па овој Парво ! :D:D

Ништо,ја без награда,ти бетер,али нема везе доста е и кафе:D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Еве још овој и нема више дрти мајднз : )
Алексис ти ли си овај ? : P

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Многу сте биле паметни. Гледам поплава сте направиле од мозокот што почнал да ви истекува од ушите. Бре бре бре, Ајнштајн да знаел за вас ќе се откажел уште пред да почне. Искомплексирани домаќинки.
Коце, да бевме искомплексирани домаќинки ќе бевме до шпоретот за да направиме поубав зелник од комшивката, а немаше да кисниме на форумов...
Не знав дека лејтли домаќинките дремат на форум....упс, да се коригирам ископлексирните домаќинки...:giggle

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Коце, да бевме искомплексирани домаќинки ќе бевме до шпоретот за да направиме поубав зелник од комшивката, а немаше да кисниме на форумов...
Не знав дека лејтли домаќинките дремат на форум....упс, да се коригирам ископлексирните домаќинки...:giggle
немој бе не замарај со вакви дечаци :D....дај едно кафе да си испиеме ,утринско! :kafe