Собиранки.... (договарање - тука)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Decki vie stvarno se srekavate ili samo zborite kolku u muabet da se najdete...;)
Тајгеру ? : )
Aко си ти, знаеш и сама дека се среќаваме : )) била си и ти на собиранку
Ако не си ти сори, мај мистејк
Ако си ЗА, прати гу тему и глеј га инфо и иди на собиранку

Људи ја неможу у недељу, на посао сам, ке дојду понатам
поздраф нездраф

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
parvati Не е она, оваа е зачленета одамна.

Е па луѓе пишете тука кому не му одговара сабота а кому недела. За да најдеме компромис. Посекако ќе биде од попладне натака.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
aaaaaand... it`s gone.

Еве од сабота вечер може. И дајте више тие што имате желба, доете. Just Perfect, Aleksis, Trajche Ночной охотник monika88 и други, ако ве носи патот навака пишете.
јас па си реков ме тагнал Саладин во темава па си реков собиранка во Прилеп че има :)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Тајгеру ? : )
Aко си ти, знаеш и сама дека се среќаваме : )) била си и ти на собиранку
Ако не си ти сори, мај мистејк
Ако си ЗА, прати гу тему и глеј га инфо и иди на собиранку

Људи ја неможу у недељу, на посао сам, ке дојду понатам
поздраф нездраф
Аааааа овакој ни ја не иду бре, без нездраФиов нема собиранку :(
Кд си слободам бре сеструуу?!
Туку ајде сега што бидна сабота или недела?!
Значи сабота е први и има журка горе на Водно одкај 10 до 5 сабајле, мене лично ми се оди на тоа, или можеме парк па натаму да одиме на афтер, пошо има бусови од центар до средно Водно цело време. Или можеме да се збереме не е проблем ама јас накај 10 ќе ви киднам јбг, си ги кажувам битно плановиве однапред :sreken А ако не ја бива во сабота, тогаш у недела да ја напраиме лајтерица у парк, накај 7-8 стандард ко и увек, м? :cool:

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Е па утре вечер за накај водно е топ. Да се чекаме некаде?

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Епа ајде кажувајте бре луѓе... Јас ако кажам не ви одговара, ајде давајте предлози, сакате у парк прво да седиме, да се збереме порано или нејќете порано?! има автобуси до средно водно на секои 20 минс или така нешо, ме мрзи сега да гледам на ЈСП :cool: Ама бе паааа, сакам и Solstice да дојдееее :place Го немам видено срцката 100 години веќе аман... шмрц шмрц (hug)