Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас ќе бидам во парк цел факинг деј пошо мора да се испоштува чичко Боб Марли нели (sun)(pivo) така да ќе се видиме, али седам докај 10 саат најкасно пошо у 10 ипол се Фолтин кај Веро Џамбо има некој вино фест аген :sreken Ако сакаме можеме и сите да отидеме, ќе си зееме винце од таму по 100че се и ќе си кулиркаме ;) Redhead are you IN?! :wub

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
луѓе пројде собиранката или уште се собирате? иам желба да дојдам и јас, после она на првата собиранка што се деси на форумов чекав 20 мин не се појавивте :frantic
Прати ја темата само, значи утре се собираме во 8 во парк кај чешмичките а не кај големата фонтана :giggle Пиши ми бројче во ПП и јас ќе ти дадам мое ако си веќе во парк ќе се изнајдеме јас и ти пошо ја цел ден ќе сум таму ;)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Значи прелиминарно утре во 20 кај чешмичките?

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас ќе бидам во парк цел факинг деј пошо мора да се испоштува чичко Боб Марли нели (sun)(pivo) така да ќе се видиме, али седам докај 10 саат најкасно пошо у 10 ипол се Фолтин кај Веро Џамбо има некој вино фест аген :sreken Ако сакаме можеме и сите да отидеме, ќе си зееме винце од таму по 100че се и ќе си кулиркаме ;) Redhead are you IN?! :wub

Немој бе трабл да си одиш порано : )
а ако си одиш порано воопшто не доаѓај ???
смеам вака да ти речам???? лоша политика е тоа...
ајде ќе те гушнам еднаш утре и ќе си се продискутираме во живо мераклиски :Р (hug)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Немој бе трабл да си одиш порано : )
а ако си одиш порано воопшто не доаѓај ???
смеам вака да ти речам???? лоша политика е тоа...
ајде ќе те гушнам еднаш утре и ќе си се продискутираме во живо мераклиски :Р (hug)
Епа ради ова нит дојдов нит си отидов порано ;)
Се шалам бе, ми излезе многу итна работа и морам непланирано во петокот да отидам за Грција, така да жал ми е многу што не ве дружев, се надевам сте си поминале најубаво на свет, мада не било како кога сум бла јас, толку убаво нема шанси да било :cool: и едвај чекам срцка да ми кажеш како сте си поминале и кој све бил, а јас ќе ти кажам за мојата дешавка :sreken

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Некоја меѓуградска собиранка во скоро време? Фала и пријатно.
:rofl

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Алооооооооо Људиии сакам собиранка бре, сакам да ве видам сите до еден, аман! Што поскоро де, забораив да напоменам, се извињавам :sram

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy