Или да идеме ние накај нив, добро ќе ни дојде некое другарче од Охрид пример тоа време : ))Може така. Па после во лето, здравје коа сме сите растеретени една голема кај што ќе може луѓе од други градови да дојдат навака.
Или да идеме ние накај нив, добро ќе ни дојде некое другарче од Охрид пример тоа време : ))Може така. Па после во лето, здравје коа сме сите растеретени една голема кај што ќе може луѓе од други градови да дојдат навака.
Неколкупати сакам да се наканам накај Куманово да тркнам со воз, но се немат љуѓе. Затоа еве ја користам приликава тука месецов да се собереме неколцина кој може да отидеме натака. Има неколку форумљаши од Куманово што се тука да изразат желба.Или да идеме ние накај нив, добро ќе ни дојде некое другарче од Охрид пример тоа време : ))
Саат ?Викенд парк стандард собир со пифце. Enroll here.
Оној голем на клатно со ку-ку.Саат ?
Е па кажи коа ти одговара. Вака паушално лупнав.уф терминов тапа што се однесува до мене...
епа јас сум за да биде покасно... да речеме накај 8ипол, ама може вие ете и од 7 да се договорите па ќе дојдам јас : )Е па кажи коа ти одговара. Вака паушално лупнав.
може бе. Или да не биде ни твое ни на Саладин .. 8 ?епа јас сум за да биде покасно... да речеме накај 8ипол, ама може вие ете и од 7 да се договорите па ќе дојдам јас : )