Собиранки.... (договарање - тука)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Е па луѓе ајде ви одговара 19 часот кај чешмичките во парк?
Прво ќе поседиме во парк, некаде накај 21 ипол да тргнеме на водно, пошо ова почнува 22 часот ко што сфатив.

Aristokrat Redhead Марија Trouble и другите што сте со ниет?

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Е па луѓе ајде ви одговара 19 часот кај чешмичките во парк?
Прво ќе поседиме во парк, некаде накај 21 ипол да тргнеме на водно, пошо ова почнува 22 часот ко што сфатив.

Aristokrat Redhead Марија Trouble и другите што сте со ниет?

Јас не ве дружам, да си поминете убавоо : ))
Полагам многу тежок испит во понедленик и сфатив дека нема да стигнам да доучам ако одам секаде кај што си планирав :D

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Епа ајде кажувајте бре луѓе... Јас ако кажам не ви одговара, ајде давајте предлози, сакате у парк прво да седиме, да се збереме порано или нејќете порано?! има автобуси до средно водно на секои 20 минс или така нешо, ме мрзи сега да гледам на ЈСП :cool: Ама бе паааа, сакам и Solstice да дојдееее :place Го немам видено срцката 100 години веќе аман... шмрц шмрц (hug)
И ја сакам да дојдам,не ми се пропушта собиранка ич али сакав другарчево да го испоштувам на свирка,дека прва и затоа. Ај ќе се договориме накнадно ја,ти и уше некои да се видиме,мојт? :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
ИЗглеа ништо нема. Здравје следна прилика.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Па не знам ни она не дефинираше каде во колку саат се чекаме. Trouble?

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Јас за пола саат негде ќе сум во центар на некое кафе така да ако испадне да се оди можеме заедно да одиме, таман сум со кола.

Silvana

Нов член
5 јуни 2013
7
6
3
32
Ohrid
Здраво на сите (hug) темава е супер.... Сега ионака иде лето убаво би било овде во Охрид да се собираме ако сакате ;)...Не познавам од форумов никого но не е лошо да се запознаеме и да шириме познанства..

• Ми се допаѓа
Реакции: Furby and Шмекси

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Здраво на сите (hug) темава е супер.... Сега ионака иде лето убаво би било овде во Охрид да се собираме ако сакате ;)...Не познавам од форумов никого но не е лошо да се запознаеме и да шириме познанства..
Добре ни дојде Силвана. Имај пријатен престој и добра дискусија на нашиов Црнобел форум. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Silvana